0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Westal

"Westal är ett anrikt företag, startat 1947. Vi har i mer än sju decennier utvecklat funktionella och estetiskt tilltalande armaturer. Genom ett tydligt fokus på långsiktighet, energieffektivitet och hållbarhet kombinerat med klassisk småländsk entreprenörsanda har vi på Westal skapat ett starkt och attraktivt kunderbjudande. Produktsortimentet innefattar inomhus, utomhus och industribelysning. Vårt bolag uppskattas för vår kvalité, flexibilitet och  snabba tempo.

Det är med glädje vi ser att ansvar för människa och miljö har blivit en så naturlig del i näringslivet. För oss på Westal har det alltid varit det. Det är tydligt att många av våra kunder värderar produkter som är tillverkade i Sverige högt. Fler och fler frågar också specifikt efter produkter där man kan byta ut delar, tex LED-modulen och på så sätt förlänga produkternas livslängd. Ett lysande exempel på detta är vår Jönköpingslykta, som efter att ha belyst och smyckat Rådhusparken i Jönköping i många år kan skruvas ner, konverteras till den senaste LED tekniken, och därefter monteras på plats igen. Långsiktiga beslut i alla led som ger förutsättningar för att klara av att leva som man lär.

För att minska påverkan från utveckling och produktion planerar vi för att så lite avfall som möjligt ska genereras. Vi samarbetar med Stena som samlar in majoriteten av avfallet, och allt som kan få nytt liv återvinns. Vi är är dessutom anslutna till förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI. Detta är ett företag inom återvinningsbranschen som har till uppgift att se till att förpackningar och tidningar i Sverige samlas in och återvinns. Till sist så är vi även medlem i Elkretsen för effektiv återvinning av elskrot och elektronik."

 


Sida 1 av 2

1 2