0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Sadlar och sadeltillbehör till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Sadlar för mx finns i olika färger, storlekar och höjder. Levereras snabbt och till låga priser. Tillbehör som sadelöverdrag och sadelvärmare finns också att tillgå. Du kan få coola klistermärken på köpet som du kan placera på crossen eller enduron.

Ge din cross en fräschare look med ett snyggt sadelöverdrag

Sadeln ska vara bekväm och anpassad för dig för att få en bra körposition och ett stabilt grepp. För att göra crossen ännu snyggare kan du köpa ett sadelöverdrag i en cool färg. Det är bra pris på dem så det kan du byta hur ofta du vill. Sadelöverdraget är tillverkat i ett slittåligt material med en gummiaktig konsistens som ger en glidande effekt och är speciellt utformat för sitsen vilket gör att föraren sitter säkert i sadeln. Sadelöverdraget är lätt att sätta på och ta av, så det fixar du själv snabbt och smidigt.

Byt sadel och få en behagligare körupplevelse

En sadel bör man byta då och då för att kunna sitta bekvämt på sin cross när man kör. Att sadeln är i rätt höjd är viktigt så kontrollera det innan du köper sadeln. Om du vill ändra höjden på din nuvarande sadel kan du stoppa in extra sadelskum som kan köpas vid sidan av. Stoppningen kan du göra själv eller lämna in till en firma som sysslar med sådant. En sadel ska vara expanderande och flexibel för en bra dämpning och anpassa sig efter dina rörelser när du gasar och bromsar.

Kallt om häcken? Testa en sadelvärmare

En sadelvärmare gör framför allt starten på körningen betydligt trevligare men du kan självklart använda den under hela körningen om du vill. Den har en smidig snabbkoppling som gör att det är enkelt att ta av och på sadelvärmaren. Den är tunn och flexibel så man kan lägga den mellan sadeln och sadelöverdraget. Sadelvärmaren är gjort av slitstarkt material, karbonfiber, som gör att den håller länge och även ger god kvalité på produkten. Elementet inuti är på 30 watt och garanterar en varm och skön körning även mitt i vargavintern.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.