0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Sadlar och sadeltillbehör till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Kampanjer
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Sadlar för mx finns i olika färger, storlekar och höjder. Levereras snabbt och till låga priser. Tillbehör som sadelöverdrag och sadelvärmare finns också att tillgå. Du kan få coola klistermärken på köpet som du kan placera på crossen eller enduron.

Ge din cross en fräschare look med ett snyggt sadelöverdrag

Sadeln ska vara bekväm och anpassad för dig för att få en bra körposition och ett stabilt grepp. För att göra crossen ännu snyggare kan du köpa ett sadelöverdrag i en cool färg. Det är bra pris på dem så det kan du byta hur ofta du vill. Sadelöverdraget är tillverkat i ett slittåligt material med en gummiaktig konsistens som ger en glidande effekt och är speciellt utformat för sitsen vilket gör att föraren sitter säkert i sadeln. Sadelöverdraget är lätt att sätta på och ta av, så det fixar du själv snabbt och smidigt.

Byt sadel och få en behagligare körupplevelse

En sadel bör man byta då och då för att kunna sitta bekvämt på sin cross när man kör. Att sadeln är i rätt höjd är viktigt så kontrollera det innan du köper sadeln. Om du vill ändra höjden på din nuvarande sadel kan du stoppa in extra sadelskum som kan köpas vid sidan av. Stoppningen kan du göra själv eller lämna in till en firma som sysslar med sådant. En sadel ska vara expanderande och flexibel för en bra dämpning och anpassa sig efter dina rörelser när du gasar och bromsar.

Kallt om häcken? Testa en sadelvärmare

En sadelvärmare gör framför allt starten på körningen betydligt trevligare men du kan självklart använda den under hela körningen om du vill. Den har en smidig snabbkoppling som gör att det är enkelt att ta av och på sadelvärmaren. Den är tunn och flexibel så man kan lägga den mellan sadeln och sadelöverdraget. Sadelvärmaren är gjort av slitstarkt material, karbonfiber, som gör att den håller länge och även ger god kvalité på produkten. Elementet inuti är på 30 watt och garanterar en varm och skön körning även mitt i vargavintern.

Vanliga frågor om Sadlar

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av sadlar finns tillgängliga för motocross och enduro?
Vi erbjuder ett brett sortiment av sadlar för motocross och enduro, inklusive OEM-replikasäten, uppgraderade komfortsäten, och anpassningsbara sadlar med olika mönster och material för att förbättra grepp och komfort.
Hur vet jag vilken sadel som passar min motocross eller enduro?
För att hitta rätt sadel till din motorcykel, kontrollera produktbeskrivningen och kompatibilitetsinformationen som anges för varje sadel. Du kan också använda vår sökfunktion och filtrera efter din motorcykelmodell och årsmodell för att se vilka sadlar som är kompatibla.
Kan jag installera en ny sadel på min motocross själv?
Ja, de flesta sadlar är designade för att vara enkla att installera och kräver vanligtvis bara grundläggande verktyg. Följ tillverkarens instruktioner för bästa resultat och säkerställ att sadeln är korrekt monterad innan användning.
Vad är fördelarna med att uppgradera min motocross sadel?
En uppgraderad sadel kan erbjuda förbättrad komfort under längre turer, bättre grepp och kontroll under körning, samt ge din motorcykel ett anpassat utseende. Vissa sadlar erbjuder även bättre hållbarhet och väderbeständighet.
Hur underhåller jag min motocross sadel för att förlänga dess livslängd?
För att underhålla din sadel, rengör den regelbundet med lämpliga rengöringsmedel, undvik långvarig exponering för UV-strålning och vatten, och förvara din motorcykel på en torr plats när den inte används. Kontrollera även sadeln för skador eller slitage innan varje användning.
Finns det sadlar med extra grepp för motocross och enduro?
Ja, vi erbjuder sadlar med speciella greppytor eller material som ger extra grepp och stabilitet, vilket kan vara särskilt användbart i leriga eller våta förhållanden.
Kan jag få en sadel med anpassad design för min motocross?
Vissa av våra sadlar erbjuder möjligheten till anpassning med olika färger och mönster. Kontakta oss för mer information om anpassningsalternativ och hur du kan skapa en unik look för din motorcykel.
Vad ska jag göra om sadeln jag köpt inte passar min motorcykel?
Om sadeln inte passar din motorcykel, kontrollera vår returpolicy och följ de angivna stegen för att returnera produkten. Vi hjälper dig gärna att hitta en sadel som passar din motorcykelmodell.