0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Verktyg till cross & enduro

Kampanjer
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Hos oss finner du som älskar mx allt du kan tänkas behöva för att hålla din hoj i toppskick. Ett brett sortiment med alltifrån verktyg och reservdelar till smörjmedel och skyddsutrustning hittar du här - dessutom till riktigt bra priser.

Byt kedja enkelt och smidigt med rätt verktyg

Med rätt verktyg är det enkelt att byta kedja på din cross hemma i garaget. Vi har alla redskap du behöver, med ett brett utbud av varumärken i olika prisklasser. Hos oss hittar du bland annat kedjebrytare som används för att öppna upp kedjan, så att du enkelt kan ta bort den och montera dit din nya. Ett annat verktyg som kan komma bra till pass är en kedjepress. Ett sådant verktyg används för att montera ihop den nya kedjan till crossen. Sedan har vi kedjesträckare som hjälper dig att få kedjan lagom hårt spänd. Vi har verktyg från varumärken som Motion Pro, Parts Unlimited och Moose Racing.

Crossverktyg du alltid bör ha tillgängliga

Det är viktigt att ha i åtanke att olyckor kan ske och att saker kan slitas långsamt för att plötsligt gå sönder när man är ute och kör. Ett exempel på verktyg man alltid bör ha tillgängligt om man kör mycket cross är däckjärn. Skulle man behöva byta däcket när man är ute på en tur är det smidigt gjort med ett däckjärn. Med t-nycklar till hands lättar du enkelt skruvar som sitter hårt och en polygriptång kan behövas om man behöver lossa till exempel muttrar eller rör. Dessa verktyg finns tillgängliga hos oss från flera varumärken.

Med ett verktygskit är du alltid redo för överraskningar.

Är det dags att fylla verktygslådan? Vi har många olika verktygskit som innehåller verktyg som passar till din motocross. Det är ofta ett bra grundutbud för den som behöver verktyg till sin cross. Vi har ett brett sortiment med flera olika varumärken och prisklasser, bland annat har vi alternativ från Cruztools, Oxford och Motion Pro. I ett verktygskit hittar du i regel kombinationsnycklar i olika storlekar, justerbar nyckel, skruvmejsel, kabelband, däcktrycksmätare och en handduk. Naturligtvis erbjuder vi också mer avancerade kit för cross-entusiasten som älskar att fixa och trixa med sin cross.

Vanliga frågor om Verktyg

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av verktyg för motocross finns tillgängliga på MotoAction.se?
På MotoAction.se erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg för motocross, inklusive däckverktyg, kedjeverktyg, fjäderkompressorer, verktygslådor och mycket mer för att underhålla och reparera din MX-utrustning.
Är verktygen på MotoAction.se lämpliga för både amatörer och professionella?
Ja, vårt utbud av verktyg på MotoAction.se är noggrant utvalt för att passa både amatörer och professionella inom motocross. Vi erbjuder högkvalitativa verktyg som är tillförlitliga och hållbara för alla typer av användare.
Kan jag hitta verktyg för specifika motocross-märken på MotoAction.se?
Absolut, på MotoAction.se har vi verktyg som är kompatibla med en mängd olika motocross-märken. Vi har specialverktyg anpassade för specifika motorcykelmodeller för att säkerställa att du kan utföra underhåll och reparationer korrekt.
Hur vet jag vilket verktyg jag behöver för min motocross på MotoAction.se?
Om du är osäker på vilket verktyg som är rätt för din motocross kan du alltid kontakta vår kundtjänst för rådgivning. Dessutom har vi detaljerade produktbeskrivningar och specifikationer på vår hemsida som hjälper dig att välja rätt verktyg för dina behov.
Erbjuder MotoAction.se några garantier på verktygen för motocross?
Ja, på MotoAction.se erbjuder vi tillverkargaranti på de flesta av våra verktyg, vilket ger dig extra trygghet när du handlar. Garantiperioden och villkoren varierar beroende på tillverkaren och produkten.
Finns det några erbjudanden eller rabatter på verktyg för motocross hos MotoAction.se?
MotoAction.se har regelbundna kampanjer och erbjudanden på våra verktyg för motocross. Vi rekommenderar att du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller följer oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om de senaste rabatterna och erbjudandena.
Hur snabbt kan jag få mina beställda verktyg levererade från MotoAction.se?
Vi strävar efter att leverera dina beställda verktyg så snabbt som möjligt. Leveranstiden kan variera beroende på lagerstatus och din plats, men vi erbjuder flera leveransalternativ för att möta dina behov. Specifik leveransinformation finns på vår hemsida vid utcheckningen.
Kan jag returnera köpta verktyg om de inte uppfyller mina förväntningar från MotoAction.se?
Ja, på MotoAction.se har du alltid rätt att returnera dina köpta verktyg inom en viss period om de inte uppfyller dina förväntningar, förutsatt att de är oanvända och i originalförpackningen. Se vår returpolicy för mer information.