0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Verktyg till cross & enduro

Sida 1 av 3

Sida 1 av 3

1 2 3
POPULÄRA KATEGORIER

Hos oss finner du som älskar mx allt du kan tänkas behöva för att hålla din hoj i toppskick. Ett brett sortiment med alltifrån verktyg och reservdelar till smörjmedel och skyddsutrustning hittar du här - dessutom till riktigt bra priser.

Byt kedja enkelt och smidigt med rätt verktyg

Med rätt verktyg är det enkelt att byta kedja på din cross hemma i garaget. Vi har alla redskap du behöver, med ett brett utbud av varumärken i olika prisklasser. Hos oss hittar du bland annat kedjebrytare som används för att öppna upp kedjan, så att du enkelt kan ta bort den och montera dit din nya. Ett annat verktyg som kan komma bra till pass är en kedjepress. Ett sådant verktyg används för att montera ihop den nya kedjan till crossen. Sedan har vi kedjesträckare som hjälper dig att få kedjan lagom hårt spänd. Vi har verktyg från varumärken som Motion Pro, Parts Unlimited och Moose Racing.

Crossverktyg du alltid bör ha tillgängliga

Det är viktigt att ha i åtanke att olyckor kan ske och att saker kan slitas långsamt för att plötsligt gå sönder när man är ute och kör. Ett exempel på verktyg man alltid bör ha tillgängligt om man kör mycket cross är däckjärn. Skulle man behöva byta däcket när man är ute på en tur är det smidigt gjort med ett däckjärn. Med t-nycklar till hands lättar du enkelt skruvar som sitter hårt och en polygriptång kan behövas om man behöver lossa till exempel muttrar eller rör. Dessa verktyg finns tillgängliga hos oss från flera varumärken.

Med ett verktygskit är du alltid redo för överraskningar.

Är det dags att fylla verktygslådan? Vi har många olika verktygskit som innehåller verktyg som passar till din motocross. Det är ofta ett bra grundutbud för den som behöver verktyg till sin cross. Vi har ett brett sortiment med flera olika varumärken och prisklasser, bland annat har vi alternativ från Cruztools, Oxford och Motion Pro. I ett verktygskit hittar du i regel kombinationsnycklar i olika storlekar, justerbar nyckel, skruvmejsel, kabelband, däcktrycksmätare och en handduk. Naturligtvis erbjuder vi också mer avancerade kit för cross-entusiasten som älskar att fixa och trixa med sin cross.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.

BLACK FRIDAY 20-60% rabatt på allt