0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Tvätt och rengöring till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 2

Sida 1 av 2

1 2

För den som vill hålla sin enduro ren och representabel finns tvätt och rengöring som passar både enduro och mx. Vi erbjuder enbart produkter med hög kvalitét och vi lovar en snabb leverans och prisgaranti.

Vårda din cross/enduro

Så länge du använder din hoj kommer rengöring vara ett återkommande arbete. Det är dessutom bra att hålla den ren då man snabbare upptäcker om något ser fel ut. För att vårda din enduro på bästa sätt behövs först och främst ett bra borstset, vi har bra alternativ som innehåller flera borstar för alla användningsområden. Man behöver även avfettning och rengöringsmedel för att den ska kunna rengöras ordentligt. Vi har många olika alternativ från flera kända varumärken som passar alla delar på hojen. Bland annat har vi rengöringsmedel från varumärket Muc-Off och Rock oil.

Se till att alltid ha god sikt på banan

Det är viktigt att hålla hjälmen rengjord för att behålla god sikt på vägen, då den lätt blir smutsig och därför ger skymd sikt. För att du eller någon annan inte ska råka illa ut är det viktigt att rengöra hjälmen kontinuerligt. Vi har hjälmrengöring av bra kvalitét i olika prisklasser som tar bort smutsen direkt och gör dig redo att dra ut på en tur. Vi har även plastpolering som är utmärkt för att ta bort repor i vindrutor, hjälmsköldar och i skyddsglasögonen. Håll din MX och dina tillbehör till hojen rena så minskar risken för olyckor väsentligt.

En vaxad välvårad cross är bättre skyddad och skiner

De flesta MX-entusiaster tycker om när hojen glänser i lacken, åtminstone innan start eller när den står hemma. Om du håller din MX underhållen med vaxning är det enklare att hålla den ren sedan också mellan användningarna och ger bättre skydd i längden. Det finns olika typer av vax - till exempel sprayvax som snabbt ger ett skinande resultat och spraypolish som rengör och skyddar på djupet. Vi har ett brett sortiment från olika varumärken. Vi har bland annat spraypolish från varumärket Muc-Off som är av mycket god kvalitet och fungerar utmärkt på din motocross. Tänk på att arbeta försiktigt med vaxet på din hoj för bästa möjliga resultat.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.