0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Tvätt och rengöring till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

För den som vill hålla sin enduro ren och representabel finns tvätt och rengöring som passar både enduro och mx. Vi erbjuder enbart produkter med hög kvalitét och vi lovar en snabb leverans och prisgaranti.

Vårda din cross/enduro

Så länge du använder din hoj kommer rengöring vara ett återkommande arbete. Det är dessutom bra att hålla den ren då man snabbare upptäcker om något ser fel ut. För att vårda din enduro på bästa sätt behövs först och främst ett bra borstset, vi har bra alternativ som innehåller flera borstar för alla användningsområden. Man behöver även avfettning och rengöringsmedel för att den ska kunna rengöras ordentligt. Vi har många olika alternativ från flera kända varumärken som passar alla delar på hojen. Bland annat har vi rengöringsmedel från varumärket Muc-Off och Rock oil.

Se till att alltid ha god sikt på banan

Det är viktigt att hålla hjälmen rengjord för att behålla god sikt på vägen, då den lätt blir smutsig och därför ger skymd sikt. För att du eller någon annan inte ska råka illa ut är det viktigt att rengöra hjälmen kontinuerligt. Vi har hjälmrengöring av bra kvalitét i olika prisklasser som tar bort smutsen direkt och gör dig redo att dra ut på en tur. Vi har även plastpolering som är utmärkt för att ta bort repor i vindrutor, hjälmsköldar och i skyddsglasögonen. Håll din MX och dina tillbehör till hojen rena så minskar risken för olyckor väsentligt.

En vaxad välvårad cross är bättre skyddad och skiner

De flesta MX-entusiaster tycker om när hojen glänser i lacken, åtminstone innan start eller när den står hemma. Om du håller din MX underhållen med vaxning är det enklare att hålla den ren sedan också mellan användningarna och ger bättre skydd i längden. Det finns olika typer av vax - till exempel sprayvax som snabbt ger ett skinande resultat och spraypolish som rengör och skyddar på djupet. Vi har ett brett sortiment från olika varumärken. Vi har bland annat spraypolish från varumärket Muc-Off som är av mycket god kvalitet och fungerar utmärkt på din motocross. Tänk på att arbeta försiktigt med vaxet på din hoj för bästa möjliga resultat.

Vanliga frågor om Tvätt & Rengöring

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av rengöringsprodukter rekommenderas för motocrossdelar?
För bästa resultat rekommenderas biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel som är speciellt framtagna för motocrossdelar. Dessa är effektiva mot smuts och lera samtidigt som de är skonsamma mot både delarna och miljön.
Hur ofta bör jag tvätta min motocross för att bibehålla dess prestanda?
Det är bäst att tvätta din motocross efter varje användning för att förhindra att smuts och grus samlas och påverkar prestandan. Regelbunden rengöring förlänger även livslängden på dina crossdelar.
Kan jag använda högtryckstvätt för att rengöra min motocross?
Ja, en högtryckstvätt kan användas men det är viktigt att vara försiktig så att du inte skadar känsliga delar. Använd ett lämpligt munstycke och håll ett säkert avstånd för att undvika skador på motocrossens delar.
Finns det några speciella rengöringsprodukter för luftfilter på motocross?
Ja, det finns rengöringsmedel som är speciellt utformade för att rengöra och underhålla luftfilter. Dessa produkter hjälper till att avlägsna smuts effektivt utan att skada filtret.
Vad är det bästa sättet att skydda min motocross efter tvätt?
Efter tvätt är det rekommenderat att använda en skyddande spray eller olja på motocrossens delar. Detta hjälper till att avvisa vatten och smuts samt skyddar mot korrosion.
Är det säkert att använda vanliga hushållsrengöringsmedel på min motocross?
Det är inte rekommenderat att använda vanliga hushållsrengöringsmedel då de kan innehålla kemikalier som är skadliga för motocrossens material. Använd istället produkter som är speciellt anpassade för motocross och motorcykeldelar.
Hur tar jag bort envisa oljefläckar från min motocross?
För att ta bort envisa oljefläckar kan du använda en avfettningsprodukt som är avsedd för motocross och motorcykeldelar. Låt produkten verka enligt instruktionerna innan du sköljer av den noggrant.
Kan jag använda samma rengöringsprodukter på plast- och metallkomponenter?
Många rengöringsprodukter är utformade för att vara säkra på både plast- och metallkomponenter, men det är alltid bäst att kontrollera produktens etikett eller instruktioner för att försäkra dig om att den är lämplig för alla typer av material på din motocross.