0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Transport och spännband till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

På Motoaction hittar du ett stort sortiment av prisvärda kvalitetsprodukter inom kategorin Transport och spännband. Vi erbjuder snabb leverans och prisgaranti. Med rätt tillbehör går det fort, smidigt och säkert att transportera din motocross.

Transportera din cross/enduro på ett säkert sätt

Det är alltid viktigt att transportera fordonet på ett säkert sätt. Oavsett om du ska åka en kort eller lång sträcka så gäller samma noggrannhet. Det är vanligt att transportera hojarna på en vanlig släpvagn, eller i en hästtransport. För att undvika att skada hojen, dig själv och dina medtrafikanter är det viktigt att använda rätt utrustning och att alltid ha fräscha spännband av mycket god kvalitet. Det är brukligt att använda två till fyra kraftiga spännband till ett fordon, men transporterar du flera får du se efter att ekipaget står stadigt. Använd inte din hojs stöd, då stödet riskerar att böjas sönder under transport. Andra viktiga produkter är hjullåsning och lastskydd för att undvika eventuella skador av spännbanden.

Underlätta av- och pålastning av din cross

När det gäller på- och avlastning av hojar har vi bland annat lastramp i vårt sortiment. Vi har lastrampar i olika storlekar och vi har även vikbara rampar som enkelt fälls ihop och läggs på släpet när du har kört upp fordonet på det. Vi har också e-track skenor med eller utan kraftiga O-ringar som man kan fästa spännbanden i. På Motoaction har vi ett brett utbud av produkter som underlättar för dig när du ska transportera din cross eller enduro. Vi tycker att säkerheten är viktig, och har du frågor kan du alltid vända dig till vår kompetenta kundservice för att få hjälp.

Fler tillbehör för en smidig och smärtfri mx transport

Det finns många tillbehör som kan underlätta transporten av en mx, och vi har allt du behöver. Du kan hitta spännband och packremmar samt spännbandsskydd hos oss till bra priser. Det kan vara en bra idé att använda skydd till spännband och packremmar, då dessa minskar risken för repor och onödigt slitage på crossens delar. Vi har också andra transporttillbehör att erbjuda som exempelvis hjälmhållare som gör att du enkelt och snyggt kan hänga upp dina hjälmar under transport, och dessa fungerar också utmärkt att montera upp och använda hemma.

Vanliga frågor om Transport & Spännband

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av transportspännband finns tillgängliga för motorcyklar?
Vi erbjuder ett brett sortiment av transportspännband, inklusive justerbara spännband med krokar, loopspännband och spännband med kamspännen, alla designade för att säkra din motorcykel under transport.
Hur vet jag vilket spännband som är bäst för min motorcykel?
Valet av spännband beror på din motorcykels vikt och storlek samt transportfordonets fästpunkter. För tyngre motorcyklar rekommenderas starkare spännband med högre brottstyrka.
Är det säkert att använda spännband för att transportera min motorcykel?
Ja, när de används korrekt är spännband ett säkert sätt att förankra din motorcykel under transport. Se till att följa tillverkarens instruktioner och kontrollera spännbanden regelbundet under färden.
Hur många spännband behöver jag för att säkra min motorcykel?
Det rekommenderas att använda minst två spännband för att säkra framdelen av motorcykeln och två för baktill. Detta ger en stabil och säker förankring under transport.
Kan jag återanvända transportspännband eller bör de bytas ut efter varje användning?
Transportspännband kan återanvändas så länge de inte är skadade eller utslitna. Inspektera dem noggrant före varje användning för tecken på slitage eller skador.
Hur tar jag hand om mina transportspännband för att förlänga deras livslängd?
För att förlänga livslängden på dina spännband, håll dem rena och torra, undvik översträckning och skarpa kanter, och förvara dem på en torr plats borta från direkt solljus när de inte används.
Vad är den maximala belastningen som transportspännbanden kan hantera?
Den maximala belastningen, även känd som brottstyrka, varierar beroende på spännbandets material och konstruktion. Detaljerad information om brottstyrkan finns på produktbeskrivningssidan för varje spännband.
Finns det några speciella spännband för transport av motocrosscyklar?
Ja, vi har spännband som är speciellt utformade för motocrosscyklar, med funktioner som mjuka loopar för att undvika repor och extra styrka för att hantera de ojämna vägarna som ofta förekommer vid transport till och från motocrossbanor.
Hur snabbt kan jag få mina beställda transportspännband levererade?
Leveranstiden kan variera beroende på lagerstatus och leveransadress, men vi strävar efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt. För exakta leveranstider, se vår leveransinformation på webbplatsen.
Kan jag returnera transportspännband om de inte uppfyller mina förväntningar?
Ja, om du inte är nöjd med ditt köp har du rätt att returnera produkterna inom en viss tidsperiod enligt våra returvillkor. Se till att produkterna är oanvända och i originalförpackningen.