0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Transport och spännband till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 2

Sida 1 av 2

1 2
POPULÄRA KATEGORIER

På Motoaction hittar du ett stort sortiment av prisvärda kvalitetsprodukter inom kategorin Transport och spännband. Vi erbjuder snabb leverans och prisgaranti. Med rätt tillbehör går det fort, smidigt och säkert att transportera din motocross.

Transportera din cross/enduro på ett säkert sätt

Det är alltid viktigt att transportera fordonet på ett säkert sätt. Oavsett om du ska åka en kort eller lång sträcka så gäller samma noggrannhet. Det är vanligt att transportera hojarna på en vanlig släpvagn, eller i en hästtransport. För att undvika att skada hojen, dig själv och dina medtrafikanter är det viktigt att använda rätt utrustning och att alltid ha fräscha spännband av mycket god kvalitet. Det är brukligt att använda två till fyra kraftiga spännband till ett fordon, men transporterar du flera får du se efter att ekipaget står stadigt. Använd inte din hojs stöd, då stödet riskerar att böjas sönder under transport. Andra viktiga produkter är hjullåsning och lastskydd för att undvika eventuella skador av spännbanden.

Underlätta av- och pålastning av din cross

När det gäller på- och avlastning av hojar har vi bland annat lastramp i vårt sortiment. Vi har lastrampar i olika storlekar och vi har även vikbara rampar som enkelt fälls ihop och läggs på släpet när du har kört upp fordonet på det. Vi har också e-track skenor med eller utan kraftiga O-ringar som man kan fästa spännbanden i. På Motoaction har vi ett brett utbud av produkter som underlättar för dig när du ska transportera din cross eller enduro. Vi tycker att säkerheten är viktig, och har du frågor kan du alltid vända dig till vår kompetenta kundservice för att få hjälp.

Fler tillbehör för en smidig och smärtfri mx transport

Det finns många tillbehör som kan underlätta transporten av en mx, och vi har allt du behöver. Du kan hitta spännband och packremmar samt spännbandsskydd hos oss till bra priser. Det kan vara en bra idé att använda skydd till spännband och packremmar, då dessa minskar risken för repor och onödigt slitage på crossens delar. Vi har också andra transporttillbehör att erbjuda som exempelvis hjälmhållare som gör att du enkelt och snyggt kan hänga upp dina hjälmar under transport, och dessa fungerar också utmärkt att montera upp och använda hemma.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.