0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Bromsgrepp och kopplingsgrepp till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Hos oss hittar du både broms och kopplingsgrepp till din motocross. Alla våra produkter håller hög kvalitet och vi erbjuder snabb leverans. Dessutom är vår kundtjänst kunnig och kan hjälpa dig med vilka produkter du behöver, samt att ge dig råd kring vårt sortiment.

Knäckt ett broms- eller kopplingsgrepp? Vi löser snabb leverans!

Har du råkat ut för det tråkiga att du har knäckt ett broms- eller kopplingsgrepp på din cross eller din enduro? Misströsta inte! Vi på Motoaction kan snabbt hjälpa dig att få hem ett nytt, då vi har snabba leveranser. Är det riktigt brådskande och du även behöver hjälp kan du nå oss via kundtjänsten som du hittar högst upp på vår hemsida. Vi har både enstaka kopplingsgrepp och bromshandtag samt set till din cross. Alla produkter håller en hög kvalitet och kommer från kända tillverkare av cross- och enduro-delar och tillbehör. Bland annat har vi produkter i denna kategori från Holeshot, Moose Racing och Motion Pro.

Välj ett kopplingshandtag som passar dig och din körstil

Vi har ett varierat sortiment av kopplingshandtag, så att du kan välja ett som passar din egna körstil. Detta kommer att underlätta för dig när du kör, och din körupplevelse kommer att bli roligare! Vi har handtag som passar både för motionskörning och för tävling, samt skogskörning. Vårt sortiment innehåller också extra korta kopplingshandtag ifall du föredrar sådana. Korta kopplingshandtag kan också hålla något bättre vid en vurpa, då de större ibland går sönder vi kraftigare krascher. Vårt sortiment innehåller dock flertalet produkter som är extra tåliga och vi har också andra delar som kan behövas så som kopplingsfästen.

Brett sortiment av handtag och tillbehör från kända tillverkare

Letar du efter ett kopplingsfäste, broms/kopplings kit, bromshandtag, kopplingshandtag eller andra tillbehör till din motocross eller enduro? I så fall har du kommit rätt då vi på Motoaction saluför produkter av hög kvalité från kända tillverkare så som Pro Circuit, Sunline, Holeshot, Magura, Moose Racing och många fler. Vi erbjuder också snabba leveranser så att du snabbt får hem dina delar och kan meka med ditt fordon. Du fyller enkelt i ditt fordons tillverkare, årsmodell samt modell och får då upp produkter som passar till just din hoj. Har du ändå funderingar eller övriga frågor kring vårt sortiment, leverans eller betalning kan du enkelt nå vår kompetenta kundtjänst.

Vanliga frågor om Broms och Kopplingsgrepp

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av broms- och kopplingsgrepp passar till min motocross?
För att hitta rätt broms- och kopplingsgrepp till din motocross bör du först kontrollera din motorcykels modell och årsmodell. Det finns universella grepp som passar många modeller, men för bästa passform och funktion rekommenderas det att välja grepp som är specifikt anpassade för din specifika mx-modell.
Hur vet jag när det är dags att byta ut broms- och kopplingsgrepp på min mx?
Tecken på att det är dags att byta ut broms- och kopplingsgrepp inkluderar synlig slitage, minskad greppförmåga, sprickor eller skador på greppen, samt en förändrad känsla när du använder dem. Om du upplever något av dessa problem bör du överväga att byta ut greppen för att bibehålla optimal kontroll och säkerhet.
Kan jag installera nya broms- och kopplingsgrepp på min mx själv?
Ja, många entusiaster väljer att installera nya broms- och kopplingsgrepp på sin motocross själva. Det är viktigt att du har rätt verktyg och följer tillverkarens instruktioner noggrant. Om du inte är säker på hur man gör, eller om du inte har nödvändiga verktyg, kan det vara klokt att låta en professionell verkstad utföra installationen.
Vilka fördelar finns det med att uppgradera till högkvalitativa broms- och kopplingsgrepp?
Att uppgradera till högkvalitativa broms- och kopplingsgrepp kan ge förbättrad kontroll och komfort, ökad hållbarhet och ibland även en viktminskning jämfört med standardgrepp. Premiumgrepp kan också erbjuda bättre respons och känsla, vilket är viktigt för precision vid körning i höga hastigheter och krävande terräng.
Finns det broms- och kopplingsgrepp i olika färger och design?
Ja, det finns ett brett utbud av broms- och kopplingsgrepp i olika färger och design för att matcha din motocross och personlig stil. Att välja grepp som kompletterar din motorcykels färgschema kan ge ett snyggt och anpassat utseende.
Hur påverkar vädret hållbarheten på broms- och kopplingsgrepp?
Väderförhållanden som regn, snö och stark sol kan påverka hållbarheten på dina broms- och kopplingsgrepp. Material som gummi och silikon kan torka ut och spricka över tid om de utsätts för UV-strålning, medan fukt kan leda till att greppen blir glatta eller börjar brytas ner. Det är viktigt att regelbundet kontrollera greppens skick och vid behov byta ut dem för att säkerställa att de presterar som de ska.
Är det möjligt att justera broms- och kopplingsgreppen för bättre passform?
Många broms- och kopplingsgrepp är justerbara för att passa olika handstorlekar och preferenser. Detta gör att du kan finjustera avståndet från greppen till styret för att få en bekvämare och mer kontrollerad körupplevelse. Kontrollera produktbeskrivningen eller manualen för att se om dina grepp har denna funktion.
Vad ska jag tänka på när jag väljer broms- och kopplingsgrepp för barn eller ungdomar?
När du väljer broms- och kopplingsgrepp för barn eller ungdomar är det viktigt att se till att greppen är anpassade för mindre händer. Greppen bör vara lättare att klämma åt och ha en mindre diameter för att underlätta kontroll och hantering för yngre förare.