0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Oljor och smörjmedel till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 5

Sida 1 av 5

1 2 3 4 5
"

Oljor och smörjmedel till cross / enduro

Du behöver inte leta länge om du är ute efter oljor och smörjmedel till din motocross. Vi på Motoaction har ett brett och prisvärt sortiment för alla dina behov när du behöver serva och finslipa din mx. Oavsett om du behöver gänglåsning, bromsrengöring, motorolja, eller gaffelolja till dina framgafflar så hittar du alltid prisvärda produkter hos Motoaction.

Välj rätt motorolja till din cross/enduro

Det är viktigt att välja rätt sorts olja till din motocross eller enduro för att bibehålla hög prestanda på motorn samt att inte utsätta den för onödigt slitage och risker. Hos oss kan du enkelt söka efter kompatibla produkter genom att fylla i tillverkare, modell och årsmodell på ditt fordon. Har du frågor till oss så har vi en snabb och kunnig kundsupport som kan hjälpa dig med svaren. Vi har ett prisvärt sortiment av hel- och delsyntetoljor, både 2-taktstolja och 4-taktsolja, från märken som Putoline, Bel-Ray, Castrol och många fler.

En välservad cross gör skillnad på banan

Självklart vet du lika bra som oss på Motoaction att en välservad cross är den cross som gör bäst i från sig på banan! Det lönar sig att underhålla och ta hand om sin mx, både för prestandan men också för att undvika skador och för att öka livslängden på crossens olika delar. Vi har alla de tillbehör som du behöver för att serva. Behöver du växellådsolja så har vi flera olika sorter inklusive hel- och delsyntet. Gaffelolja i olika densitet, det vill säga, hårdheter för framgafflar och stötdämpare hittar du också här. Vi har även gänglåsning i flera varierande styrkor som är ett smidigare och billigare alternativ för mekaniska låselement.

Hur ofta bör man byta bromsolja när man kör motocross?

Bromsolja, eller egentligen bromsvätska, är något som är bra att byta regelbundet på din cross om du är en flitig förare. Vi har både bromsvätska och bromsrengöring till din cross. Först och främst bör man hålla koll på hur bromsarna fungerar och rengöra dessa samt byta olja om de börjar att fungera dåligt. Det kan också vara bra att tänka över hur mycket man använder sin motorcross. Utsätts crossen för mycket väta kan det vara bra att byta bromsvätskan oftare. Eftersom det är ett så billigt och enkelt underhåll kan man med fördel utföra denna service varje till vartannat år.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.