0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Kläder till cross och enduro

Vi älskar kända varumärken!
Bläddra bland fler än 1800 st.

Se alla här

Kampanjer
Sida 1 av 26

Sida 1 av 26

1 2 3 ... 24 25 26

Hos Motoaction hittar du många olika typer av crosskläder från branschledande märken till bra priser. I vårt sortiment finns kläder till barn, junior, herr, dam och då självklart killar och tjejer. Utbudet består bland annat av jackor, handskar, skyddskläder och stövlar. Vi har alltid snabba leveranstider samt en kompetent kundtjänst som står redo att hjälpa dig med alla frågor!

Kör MX med stil i snygga säkra crosskläder

När du väljer kläder som du ska köra i är det viktigt att kläderna passar dig perfekt. Kläder som inte sitter bra kan bli ett säkerhetsproblem, och de kan också skydda dig sämre från skador om de inte har rätt storlek. Detta gäller särskilt kläder med skyddsfunktion som exempelvis crosstövlar och knäskydd. Kläderna ska förutom att ha en god passform också vara sköna att ha på sig! De crosskläder som finns i vårt sortiment är alla tillverkade av ledande varumärken med mångårig erfarenhet inom MX. Därför är kläderna gjorda för att ge en god komfort, samtidigt som de är snygga!

Osäker på storleken?

Är du sugen på att köpa snygga och sköna MX kläder till dig själv? Eller vill du kanske ge bort en grym present till någon som är MX-intresserad? Något som kan ställa till det när man handlar kläder på nätet är att man antingen är osäker på vilken storlek som passar bäst, eller att man får hem en vara som inte är till belåtenhet. Inga problem! Vi på Motoaction tycker det är viktigt med korrekt passform, så vi erbjuder gratis storleksbyten på alla motocross kläder. Vi har också 90 dagars öppet köp så att du, eller den som fått kläderna i present, kan prova varorna i lugn och ro.

Stort utbud av crosskläder, skydd och utrustning från kända varumärken

Vi har valt att saluföra kända varumärken som har lång erfarenhet av att tillverka cross kläder. På detta vis kan vi erbjuda både hög kvalitet och ett bra säkerhetstänk på våra produkter. Dessutom finns en stor variation i klädstilar, så att man alltid kan finna plagg som passar just ens egna stil! Vi har bland annat roliga och tuffa kläder från modemedvetna Thor och färgglada och stilrena stövlar, knäskydd och jackor från anrika Alpinestars. I vårt utbud hittar du också de populära varumärkena Moose Racing, Nelson Rigg, LEATT samt Progrip och 100%. Har du några frågor kring våra kläder, eller vårt övriga sortiment, kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänst. Kontaktuppgifter finns högst upp på vår hemsida!