0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Goggle tillbehör

Kampanjer

Sida 1 av 2

1 2

Cross och enduro är leriga sporter, och du kommer inte långt utan ett par bra crossglasögon, så kallade goggles. För att förbättra glasögonens funktion och livslängd finns det massor av goggle tillbehör. När du handlar av Motoaction får du alltid produkter och support av högsta kvalitet.

Säker förvaring av dina crossglasögon

Många åkare låter sina crossglasögon sitta kvar på hjälmen mellan träningspass och tävlingar, men om du har fler än ett par goggles bör du skaffa dig en glasögonväska för att skydda dem från repor och andra skador under till exempel transporter. I en väska kan du dessutom förvara alla glasögonens tillbehör så att inget kommer bort. Många timmar har lagts bland landets crossåkare på att leta efter försvunna glasögon. Ordning och reda gör cross- eller enduroåkningen enklare och roligare. För den som tävlar är fler än ett par goggles ovärderligt, så en väska är en klok investering.

Byt linser och förbättra sikten på banan

När du hittat ett par crossgoggles som passar dig i utseende och passform har du möjlighet att köpa nya linser att byta med istället för att byta ut hela glasögonpaketet. Det finns linser i massor av färger och utföranden som passar olika väder, siktförhållanden och smaker. Om dina glasögon blir repade så är det dessutom mycket mer ekonomiskt att köpa en ny lins än att köpa nya goggles. Om du kör enduro eller offroad bör du alltid ha en extralins med dig så att du kan byta direkt om du kraschar och skadar glasögonen.

Håll crossglasögonen fria från smuts och lera

För den som kör i lera är ett roll-off system en nödvändighet, oavsett om det gäller cross eller enduro. Det är ett skyddande lager åkaren fäster över sina goggles som med ett enkelt drag i ett snöre eller någon annan enkel funktion byts ut när det blivit för lerigt. Du behöver alltså inte torka av glasögonen, ett nytt lager plastfilm ersätter det gamla. På Motoaction kan du både köpa kompletta roll-off system och rullar med film att fylla på med. Har du några frågor om vilket som passar dig bäst är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vanliga frågor om Goggle Tillbehör

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av tillbehör för goggles finns tillgängliga för motocross?
Det finns flera typer av tillbehör för motocross goggles, inklusive utbytbara linser, tear-offs, roll-offs, rengöringskit, nässkydd och remmar.
Hur ofta bör jag byta lins på mina motocross goggles?
Du bör byta lins på dina motocross goggles när de är repade eller skadade, eller när ljusförhållandena kräver en annan färg eller toning för bästa synlighet.
Är det möjligt att få anti-dimma tillbehör för motocross goggles?
Ja, det finns anti-dimma sprayer och linser med anti-dimma beläggning som kan hjälpa till att hålla dina goggles fria från imma under körning.
Kan jag köpa tear-offs som är kompatibla med alla goggles?
Nej, tear-offs är ofta specifikt designade för att passa olika modeller av goggles, så det är viktigt att köpa tear-offs som matchar dina goggles.
Vad är fördelen med roll-offs jämfört med tear-offs för motocross goggles?
Roll-offs ger en kontinuerlig klar sikt under leriga förhållanden genom att du enkelt kan dra en remsa över linsen, medan tear-offs kräver att du manuellt tar bort varje lager för att rensa sikten.
Hur viktigt är UV-skydd i linsen för motocross goggles?
UV-skydd är mycket viktigt eftersom det skyddar dina ögon från skadliga UV-strålar, vilket är särskilt relevant under långa dagar utomhus på banan.
Finns det goggles tillbehör som är speciellt anpassade för barn?
Ja, det finns goggles tillbehör som är anpassade för barns storlek och behov, inklusive mindre linser, remmar och skydd.
Hur rengör jag mina motocross goggles på bästa sätt?
Använd ett rengöringskit anpassat för goggles, som ofta inkluderar en mikrofiberduk och rengöringsspray, och följ tillverkarens instruktioner för att undvika skador på linsen.
Kan jag anpassa utseendet på mina motocross goggles med tillbehör?
Ja, genom att välja tillbehör som färgade linser, mönstrade remmar och olika färger på nässkydd kan du anpassa utseendet på dina goggles.
Är det möjligt att ersätta remmen på mina motocross goggles?
Ja, de flesta goggles har utbytbara remmar, så du kan enkelt byta ut dem när de blir slitna eller för att uppdatera stilen på dina goggles.