0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Goggle tillbehör


Sida 1 av 2

1 2

Cross och enduro är leriga sporter, och du kommer inte långt utan ett par bra crossglasögon, så kallade goggles. För att förbättra glasögonens funktion och livslängd finns det massor av goggle tillbehör. När du handlar av Motoaction får du alltid produkter och support av högsta kvalitet.

Säker förvaring av dina crossglasögon

Många åkare låter sina crossglasögon sitta kvar på hjälmen mellan träningspass och tävlingar, men om du har fler än ett par goggles bör du skaffa dig en glasögonväska för att skydda dem från repor och andra skador under till exempel transporter. I en väska kan du dessutom förvara alla glasögonens tillbehör så att inget kommer bort. Många timmar har lagts bland landets crossåkare på att leta efter försvunna glasögon. Ordning och reda gör cross- eller enduroåkningen enklare och roligare. För den som tävlar är fler än ett par goggles ovärderligt, så en väska är en klok investering.

Byt linser och förbättra sikten på banan

När du hittat ett par crossgoggles som passar dig i utseende och passform har du möjlighet att köpa nya linser att byta med istället för att byta ut hela glasögonpaketet. Det finns linser i massor av färger och utföranden som passar olika väder, siktförhållanden och smaker. Om dina glasögon blir repade så är det dessutom mycket mer ekonomiskt att köpa en ny lins än att köpa nya goggles. Om du kör enduro eller offroad bör du alltid ha en extralins med dig så att du kan byta direkt om du kraschar och skadar glasögonen.

Håll crossglasögonen fria från smuts och lera

För den som kör i lera är ett roll-off system en nödvändighet, oavsett om det gäller cross eller enduro. Det är ett skyddande lager åkaren fäster över sina goggles som med ett enkelt drag i ett snöre eller någon annan enkel funktion byts ut när det blivit för lerigt. Du behöver alltså inte torka av glasögonen, ett nytt lager plastfilm ersätter det gamla. På Motoaction kan du både köpa kompletta roll-off system och rullar med film att fylla på med. Har du några frågor om vilket som passar dig bäst är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.