0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Support och underställ till cross och enduro

Sida 1 av 3

Sida 1 av 3

1 2 3
POPULÄRA KATEGORIER

Här hittar du ett brett sortiment inom support och underställ för dig som kör cross och enduro. På Motoaction ligger kvalitet i fokus och att du som kund är riktigt nöjd, vi har även prisgaranti för att garantera dig de bästa priserna på marknaden! Supportkläder och underställ hjälper dig som förare att kunna fokusera på körandet till 100%.

Underställ är ett måste året runt för alla cross och enduroförare

Att köra motocross är ingen lättsamt sport och svetten lackar ganska snabbt. Underställ med rätt funktion kan vara avgörande för din körupplevelse och dessutom för din hälsa. Under riktigt varma dagar behöver du kläder som andas och transporterar bort fukten från huden. Snabbtorkande material håller dig och kläderna torra vilket inte bara är för bekvämlighetens skull, utan minskar risk för att du blir nedkyld för snabbt och börjar frysa. Torra kläder är speciellt viktigt under de kallare höst- och vintermånaderna då våta kläder gör dig iskall på bara några minuter. Kompressionsunderställ är en typ av underställ som ger bra stöd och stabilitet, det ger även ett snabbare blodflöde som ökar syresättningen som i sin tur ger en effektivare återhämtning.

Se till att dina fötter trivs på banan

För dig som kör motocross är komfort väldigt viktigt. Att känna strumpan glida ner över hälen är irriterande bara när man lunkar till affären en söndag, hur känns det inte då mitt uppe i en tävling med motocrossen? Det kanske inte är den främsta anledningen till att välja bra strumpor när du kör motocross, men värt att nämna. Vi på Motoaction har strumpor med riktigt bra passform så de sitter ordentligt om foten. För extra komfort under knäskydden kan du välja strumpor som går högt upp. Med förstärkt tå och häl håller strumporna längre och funktionsmaterial håller fötterna svala och torra.

Var rädd om dig, använd njurbälte

Att köra cross är på många sätt en extremsport och som med de flesta extremsporter finns där en del risker. Dessa risker vill vi minimera så mycket vi kan. På Motoaction hittar du skydd i bra kvalitet för hela kroppen, från topp till tå. Njurbälte är speciellt bra för att få bra stöd kring njurarna som är känsliga för såväl skakningar som kyla. Njurbältet stöttar även hela bålen och ryggen och är riktigt bra för den som har haft ryggskott. Utöver skydd i förebyggande syfte finns det även skydd och stöd för dig som redan har en skada. Exempelvis axelstöd med kompressionsstöd och stabilisering.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.