0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Support och underställ till cross och enduro

Kampanjer

Sida 1 av 2

1 2

Här hittar du ett brett sortiment inom support och underställ för dig som kör cross och enduro. På Motoaction ligger kvalitet i fokus och att du som kund är riktigt nöjd, vi har även prisgaranti för att garantera dig de bästa priserna på marknaden! Supportkläder och underställ hjälper dig som förare att kunna fokusera på körandet till 100%.

Underställ är ett måste året runt för alla cross och enduroförare

Att köra motocross är ingen lättsamt sport och svetten lackar ganska snabbt. Underställ med rätt funktion kan vara avgörande för din körupplevelse och dessutom för din hälsa. Under riktigt varma dagar behöver du kläder som andas och transporterar bort fukten från huden. Snabbtorkande material håller dig och kläderna torra vilket inte bara är för bekvämlighetens skull, utan minskar risk för att du blir nedkyld för snabbt och börjar frysa. Torra kläder är speciellt viktigt under de kallare höst- och vintermånaderna då våta kläder gör dig iskall på bara några minuter. Kompressionsunderställ är en typ av underställ som ger bra stöd och stabilitet, det ger även ett snabbare blodflöde som ökar syresättningen som i sin tur ger en effektivare återhämtning.

Se till att dina fötter trivs på banan

För dig som kör motocross är komfort väldigt viktigt. Att känna strumpan glida ner över hälen är irriterande bara när man lunkar till affären en söndag, hur känns det inte då mitt uppe i en tävling med motocrossen? Det kanske inte är den främsta anledningen till att välja bra strumpor när du kör motocross, men värt att nämna. Vi på Motoaction har strumpor med riktigt bra passform så de sitter ordentligt om foten. För extra komfort under knäskydden kan du välja strumpor som går högt upp. Med förstärkt tå och häl håller strumporna längre och funktionsmaterial håller fötterna svala och torra.

Var rädd om dig, använd njurbälte

Att köra cross är på många sätt en extremsport och som med de flesta extremsporter finns där en del risker. Dessa risker vill vi minimera så mycket vi kan. På Motoaction hittar du skydd i bra kvalitet för hela kroppen, från topp till tå. Njurbälte är speciellt bra för att få bra stöd kring njurarna som är känsliga för såväl skakningar som kyla. Njurbältet stöttar även hela bålen och ryggen och är riktigt bra för den som har haft ryggskott. Utöver skydd i förebyggande syfte finns det även skydd och stöd för dig som redan har en skada. Exempelvis axelstöd med kompressionsstöd och stabilisering.

Vanliga frågor om Support och Underställ

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av support- och underställ är bäst för motocross?
De bästa support- och underställen för motocross är de som erbjuder god rörlighet, är tillverkade av andningsaktiva material och ger tillräckligt med stöd och skydd. Det är viktigt att välja plagg som är designade för att motstå de påfrestningar som motocross innebär.
Hur vet jag vilken storlek på support- och underställ jag ska välja?
För att hitta rätt storlek på ditt support- och underställ bör du mäta din kropp enligt tillverkarens storleksguide. Det är viktigt att understället sitter åt men inte begränsar din rörlighet.
Är det nödvändigt att använda support- och underställ när jag kör motocross?
Ja, det är starkt rekommenderat att använda support- och underställ när du kör motocross. De ger extra stöd och skydd som kan minska risken för skador vid fall och kollisioner.
Kan jag tvätta mitt motocross support- och underställ i maskin?
Ja, de flesta motocross support- och underställ kan maskintvättas. Det är dock viktigt att följa tvättråden som anges på produkten för att säkerställa att materialet inte skadas.
Vad är skillnaden mellan support- och underställ och vanliga kläder?
Support- och underställ för motocross är speciellt utformade för att ge skydd och stöd som vanliga kläder inte erbjuder. De är ofta tillverkade av material som är mer slitstarka och som kan hantera svett och smuts på ett bättre sätt.
Hur ofta bör jag byta ut mitt motocross support- och underställ?
Du bör byta ut ditt motocross support- och underställ när det börjar visa tecken på slitage, som t.ex. tunnare tyg, hål eller förlorad elasticitet. Regelbunden kontroll av utrustningen säkerställer att du alltid har bästa möjliga skydd.
Finns det support- och underställ som passar för alla väderförhållanden?
Ja, det finns support- och underställ som är anpassade för olika väderförhållanden. Vissa är tillverkade för att hålla dig varm under kallare dagar, medan andra är mer ventilerande för användning under varma förhållanden.
Kan jag använda samma support- och underställ för andra aktiviteter än motocross?
Många support- och underställ för motocross är mångsidiga och kan användas för andra aktiviteter som kräver liknande skydd och stöd, som mountainbiking eller snöskoteråkning.