0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crossglasögon och goggles till cross och enduro


Sida 1 av 2

1 2

Ett par crossglasögon är ett måste för att man ska kunna framföra sin cross på ett säkert sätt. Din sikt är nämligen det viktigaste du har på banan så se till att alltid vara utrustad med ett par bekväma och funktionella crossglasögon.

Bra sikt är viktigt när du kör motocross

Att ha bra sikt är riktigt viktigt när du kör motocross. Därför ska du investera i ett par crossgoggles som håller sig fria från imma under alla väderförhållanden. De ser till att du hela tiden under körningen kan prestera på absolut bästa sätt och att du inte blir distraherad av dålig sikt. Detta kan nämligen rent ut av vara farligt om det sker vid fel tillfälle. Det är viktigt att man hittar ett par glasögon som sitter bekvämt på huvudet och stadigt på hjälmen. I vårt sortiment finns flera olika crossglasögon att välja mellan.

Att tänka på när du väljer crossglasögon

Det finns en del saker som du behöver tänka på när du väljer crossglasögon. Först och främst är det viktigt att de sitter tätt och därmed erbjuder skydd för dina ögon. Det är samtidigt viktigt att de erbjuder komfort. Glasögonen ska inte på något sätt vara ett störningsmoment när du framför din cross. Vi erbjuder snabb frakt och om du vänder dig till kundtjänsten kan du få hjälp med att välja rätt crossglasögon. Det finns många olika att välja mellan och en del är justerbara i storleken för att passa dig bättre.

Välj crossglasögon som passar din crosshjälm

Det är inte alltid lät att välja rätt glasögon när man kör cross. Det är dock av största vikt att de glasögon som du väljer har en bra passform och dessutom passar din crosshjälm. Det kan vara svårt att veta om så är fallet innan dess att du har testat dem tillsammans. Av den anledningen har du möjlighet att skicka tillbaka glasögonen om det skulle vara så att de inte passar. Det minskar risken för felköp och ser till att du blir 100 % nöjd med ditt köp och med dina nya crossglasögon.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.