Crosströjor - 90 dagars öppet köp och gratis storleksbyte

Sida 1 av 4


1 2 3 4
POPULÄRA KATEGORIER

I den här kategorin hittar du crosströjor i många olika stilar och modeller, designade och tillverkade i material som ser till att de är bekväma och håller sig fräscha hela dagen på crossbanan. Du kan hitta många välkända märken inom crosskläder i sortimentet, utvalda för deras höga kvalitet. Till exempel tillverkar Fly, Shot och Thor kläder som brukar vara mycket omtyckta, så de är vanligtvis en del av utbudet.

Funktioner hos crosströjor

Det ställs höga krav på en crosströja, eftersom den ska användas till en aktivitet som kräver mycket rörelse samtidigt som man kan bli varm och svettig. Funktionsmaterial ser till att man håller sig sval och crosströjorna brukar vanligtvis vara tillverkade av polyester. En del kvalitetsmärken, som till exempel Fly Crosskläder, har även andra funktioner som bidrar till komforten. Meshpaneler för extra ventilering eller en extra lång rygg så att tröjan går att stoppa in lättare är exempel på dessa funktioner. Crosströjor måste även vara mycket lätta att röra sig i, vilket innebär att de alltid har stretch i materialet.

Att hitta rätt crosströjor

När du har bestämt dig för en crosströja som ser ut att passa dig, då är det dags att välja rätt storlek. Tänk på att alla crosströjor måste ha rum för skydd under, vilket innebär att du kanske måste köpa en storlek större än för vanliga tröjor. Något annat du ska tänka på är att billiga crosströjor vanligtvis har mindre stretchmaterial än lite exklusivare tröjor. Det kan påverka hur skönt tröjan sitter samt hur stor rörelsefrihet du har när du kör. Även sömmarna och kvaliteten på materialet brukar vara bättre och mer genomarbetade när du köper plagg av hög kvalitet. Crosströjornas modeller skiljer sig åt mellan killar och tjejer, så det går inte att köpa unisex. Det kan vara smart att köpa hela sin utrustning från ett enda märke, så att allt passar ihop så bra som möjligt. Shot crosskläder tillverkar till exempel det mesta man kan behöva.

Rörelsefrihet, komfort och säkerhet

För att köra så bra som möjligt och orka med långa timmar på crossbanan är det viktigt att du har bekväm utrustning. Crosströjor är specialtillverkade för crosskörning och du får garanterat en skönare körning när du bär en sådan. I vårt stora sortiment hittar du tröjor och annan utrustning från många olika tillverkare, med diverse häftiga mönster samt praktiska funktioner. Vi har givetvis även crosströjor dam, samt utrustning för barn. Vi erbjuder ett bra pris och hög kvalitet på allt i vårt sortiment.