0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crosströjor till cross och enduro

Sida 1 av 7

Sida 1 av 7

1 2 3 ... 5 6 7
POPULÄRA KATEGORIER

Behöver du en ny crosströja? Då har du hittat rätt! Hos oss hittar du snygga och funktionella crosströjor som är av hög kvalitet till bra priser. Vi har snabba leveranser, så du behöver inte vänta länge på att få hem dina crosströjor.

Crosströjor med god funktion och komfort

Att en crosströja ska ha hög komfort och vara funktionell är en självklarhet. Allt för att man enbart ska behöva fokusera på körningen. Crosströjor som sitter bra, håller hög kvalitet och bra funktion hjälper dig att prestera ditt allra bästa på banan. Många av tröjorna i vårt stora sortiment har en raglanärm så du får en optimal rörelseförmåga. Det finns även andra tröjor som passar dig och dina behov. Om du är osäker på storlekar är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice som kan guida dig rätt!

Att tänka på när du väljer crosströja

När du väljer en crosströja finns det några tips som kan vara bra att tänka på. Det ena är att hitta en tröja i ett material som du känner dig bekväm i. De flesta crosströjor är tillverkade i lättviktsmaterial för att hjälpa dig orka köra under längre stunder. Det andra är att se till att den tröja du ska använda har någon form av ventilation och är fuktavvisande. Det är för att du ska hålla dig torr och varm under din körning. Hos oss hittar du garanterat en crosströja till bra pris för just dina behov som främjar passform och en komfortabel körposition.

Brett sortiment av motocross tröjor från kända varumärken

Här på Motoaction har vi ett brett utbud av Cross tröjor, du kommer säkerligen hitta en tröja som passar dig och din körstil till ett riktigt bra pris. I sortimentet hittar du kända varumärken som Thor, Moose Racing, Alpinestars och Fly. Vi satsar hårt på att erbjuda enbart det bästa åt våra kunder och är måna om att du som kund ska hitta rätt utrustning. Därför har vi vår kundtjänst som mer än gärna hjälper till med frågor gällande storlekar eller andra frågor du kan tänkas ha kring ditt köp.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.