0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Bröstskydd till cross och enduro

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

För dig som kör cross eller enduro är det viktigt att investera i din säkerhet för att kunna köra fullt ut. Hos oss hittar du ett stort utbud av bröstskydd för bål för alla åldrar och smaker. Har du frågor hjälper vi dig att hitta rätt skydd!

Bröstskydd med god funktion och komfort

För cross- och enduroentusiasten är det viktigt att ett bröstskydd levererar både komfort och funktion. Att ha en gott skydd som sitter bra gör att du blir mer avslappnad i din åkning och kan prestera bättre. Då varje åkare har en unik kropp, egenskaper och preferenser finner du här ett brett utbud där du hittar det som passar just dig och din åkstil. Vi har även skydd för de allra yngsta åkarna så att du som förälder kan känna dig trygg med att släppa ut dina barn och ungdomar på banan.

Att tänka på när du väljer överkroppsskydd

Det är mycket som att bra att tänka över när du ska köpa överkroppsskydd till motocross och enduro. Det viktigaste är självklart att det ger ett fullgott skydd om olyckan skulle vara framme. Här hos oss hittar du bara skydd av hög kvalitet och som är bland de bästa på marknaden när det kommer till säkerhet. Vad du också bör tänka på är komforten på skyddet och vilken passform som passar dig bäst, skyddet ska kännas smidigt och inte skava. Till sist finns det även många lika designer och färger att välja mellan för att du ska hitta din personliga stil ute på banan.

Brett sortiment av bröstskydd från kända varumärken

Hos oss på MotoAction kan du botanisera i vårt breda sortiment av bröstskydd från många kända varumärken. Vi har bland annat produkter från Thor och Leatt vilka båda är populära tillverkare av skydd inom motorcross- och endurovärlden. När det kommer till säkerhet är det viktigt att tänka långsiktigt och satsa på ett skydd som håller länge och som skyddar optimalt vid en eventuell olycka. Det är en viktig investering för varje åkare och vi hjälper mer än gärna till att lotsa dig fram till rätt skydd för just dina behov.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.