0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Regnkläder till cross och enduro

Sida 1 av 1

Om du kör cross eller enduro är du säkert medveten om hur viktigt det är att ha rätt kläder för varje tillfälle. På vår sida hittar du regnkläder för cross och enduro.

Håll dig torr och vattentät vid blöta förhållanden

Med de regnkläder som du hittar på vår sida kan du hålla dig torr vid varje tillfälle. När man blir blöt blir man även kall, speciellt när man tar sig fram i en hög hastighet. Det tar inte lång tid förrän du är blöt från topp till tå även när det inte regnar allt för mycket när du kör cross eller enduro. Därför ska du ta en titt på de regnkläder som finns på vår hemsida, de ser till att du är lika torr när du kliver på hojen som när du kliver av den.

Regnkläder både på och utanför banan

De kläder du hittar i vårt sortiment kommer från noga utvalda märken som håller hög kvalitet. Du kan använda dig av alla kläder både utanför och på banan och därför blir de mer multifunktionella. Du hittar regnställ, regnjacka och regnrock i vårt sortiment. Regnstället är extra passande när du kör cross och enduro då detta inbjuder till flexibilitet och du kan röra dig på ett lämpligt sätt på all typer av banor. Om du istället ska ut på en långkörning är regnrocken ett bra alternativ. Gärna i kombination med ett par vattentäta byxor.

Vattentäta regnkläder med god ventilation som håller dig torr

För att du ska kunna hålla dig helt torr när det spöregnar utomhus och du behöver befinna dig i regnet krävs det att du har ventilation på dina kläder. Din hud måste helt enkelt kunna andas, detta i kombination med en vattentät outfit gör att du kommer att hålla dig helt torr. Om du hunnit bli blöt innan dess att du tog på dig din vattentäta outfit kommer dina kläder att torka med hjälp av ventilationen som finns i kläderna. Denna ser helt enkelt till att fukten även har ett sätt att komma ut.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.