0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crosshandskar för barn & junior

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Valet av rätt crosshandskar är viktigare än vad många kanske tror. Hos oss hittar du snygga och praktiska motocrosshandskar för barn & junior. Sortimentet består av modeller som levererar högsta komfort och ger en säkrare körning. Du kan även kontakta oss för råd.

Crosshandskar för unga motocrossförare

Crosshandskar gör körningen säkrare och roligare. Händerna är en viktig kontaktpunkt mellan föraren och motocrossen så när du väljer handskar till ditt barn är det extra viktigt de ger ett bra skydd och är slitstarka. Vi har handskar från tillverkare som satsar på kvalitet och funktion. Tack vare tekniska innovationer så bidrar de till en behagligare körupplevelse där risken för blåsor minimeras. Materialvalen gör dessutom att handflatan får ett fast grepp och ger handens ovansida ett säkert skydd. Hos oss hittar du modeller i färger, material och storlekar som passar ditt barns behov och smak.

Att tänka på när du väljer motocrosshandskar

Vid val av cross handskar är passformen mycket viktig. Hur sitter handsken? Prova den på den unge crossförarens hand och låt ditt barn forma fingrarna som om personen höll i ett styre. Handskarna ska sitta bekvämt utan att strama. Det är även viktigt att handskarna inte är för stora, de ska inte skrynklas i handflatan när barnet knyter näven. Handen ska inte heller glida omkring inuti handsken. Professionella motocrosshandskar med god funktion har inga sömmar som sitter i vägen eller skaver och det är även viktigt att de sitter bra och tätt runt handleden.

Brett sortiment av crosshandskar till barn från kända varumärken

Vi erbjuder ett utbud av motocross handskar för barn från välkända märken som Thor och Freegun. Här hittar du modeller som ger ett stadigt grepp och håller barnets händer torra. De märken som ingår i vårt sortiment tar barnens intresse för motocross på allvar och erbjuder produkter som gör körningen roligare. För oss är det viktigt att du blir 100 % nöjd med ditt val av handskar och vi erbjuder 90 dagars öppet köp samt prisgaranti. Har du frågor om val av crosshandskar eller annan utrustning? Då står vår kunniga kundtjänst till förfogande.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.