0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Nackskydd till cross och enduro

Sida 1 av 1

När man kör cross och enduro är nackskydd en av de absolut viktigaste delarna i skyddsutrustningen. Vid ett fall kan ett bra nackskydd förhindra skadliga huvudrörelser och på så sätt motverka allvarliga skador. När du köper skydd från Motoaction kan du känna dig trygg med att du får all hjälp som du behöver.

Undvik otäcka skador med ett nackskydd

Du ska alltid ha ett bra nackskydd när du kör cross eller offroad, oavsett om det gäller tävling, hård träning eller vanlig motionsåkning. Eftersom du är helt oskyddad på en cross är just huvudet och nacken extra utsatta och för att kunna köra med god säkerhet krävs skydd av hög kvalitet och med god passform. Även små vurpor i relativt låg fart kan orsaka skador på de känsliga musklerna och senorna i nacken. Nackskyddet motverkar skadliga huvudrörelser, vilket gör att de sänker risken för hjärnskakningar i samband med enduro- eller crossåkning.

Se till att ditt nackskydd sitter korrekt och bekvämt

För att ditt nackskydd ska få så bra funktion som möjligt är det viktigt att det sitter som det ska. Det finns inga allmängiltiga sanningar om vilka modeller som är bäst för just dig då inpassning måste ske med din övriga utrustning. Ett skydd som passar en åkare bra kan fungera dåligt på någon annan. Även två åkare som är ungefär lika stora kan behöva olika skydd eftersom de har olika hjälmar och ryggskydd. Vissa modeller är justerbara, medan andra skyddar nyckelbenen bättre än andra. Lägg ner lite tid på att välja en modell som passar din kropp och körstil.

Nackstöd till cross och enduro från välkända varumärken

Skyddsutrustning av hög kvalitet är en av de viktigaste investeringarna man kan göra när man kör motocross. Det är värt att fundera på att kanske spara in lite på kläder eller crossdelar till förmån för en riktigt bra hjälm, ryggplatta eller nackstöd. På Motoaction finns nackstöd från massor av varumärken till alla som kör cross eller enduro. Välj mellan fina modeller från bland andra tillverkarna Leatt och EVS. Om du behöver hjälp med något eller har någon fråga kan du kontakta vår duktiga och kunniga kundtjänst antingen via mejl eller telefon.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.