0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Elverktyg & maskiner till lågt pris

Sida 1 av 10

Sida 1 av 10

1 2 3 ... 8 9 10

Vilken garanti gäller för Makitas maskiner?

✓ Garantin gäller för alla CE-märkta Makita produkter. Garantin omfattar defekt/fel som hänför sig till material- och/eller tillverkningsfel. Garantin omfattar inte: service utförd av någon annan än auktoriserad Makita verkstads-reparatör; fel som orsakats av överbelastning av produkten; fel på grund av otillräckligt eller felaktigt underhåll, vårdslöshet eller för att produkten underhåll som krävs på grund av normalt slitage; har använts annat än i enlighet med vedertaget bruk samt Makitas instruktioner eller rekommendationer; fel som beror på användning av felaktiga delar eller tillbehör monterade på produkten eller mindre avvikelser i kvalitet som inte har någon betydelse för produktens värde eller lämplighet. Om felet omfattas av garantin, kommer MotoAction tillsammans med Makita efter egen bedömning antingen reparera produkten utan kostnad för dig eller byta ut den defekta produkten mot en likvärdig produkt. Utbytta produkter och/eller delar av sådana ska tillfalla MotoAction. Reparation eller byte av produkten förlänger inte garantitiden.

Hur lång garanti är det på Makita Elverktyg?

✓ Elverktyg från Makita har en garantitid på 2 år, detta inkluderar även batteriverktyg. Luft/högtrycksmaskiner, bensinverktyg och batterier (laddare & tillbehör) har 1 års garantitid.

Ingår det batteri i alla batteridrivna verktyg?

✓ Nej, en del maskiner säljs utan batteri, detta är för att få ner kostnaden och för att komplettera en verktygssats där du redan har batterier. Du klarar dig ofta bra på endast 2 batteri då ladding av batteriet går snabbare än du kan göra slut på det nya. På varje produktsida står det tydligt om batteri ingår eller ej och vi försöker även att illustrera det i produktbilderna.

Vad betyder Makita Makpac?

✓ MAKPAC är Makitas förvaringssystem som är staplingsbart. Lådorna står väldigt stabilt tillsammans. Makpac 1 är minsta lådan, Makpac 2 är dubbelt så hög som Makpac 1, Makpac 3 motsvarar 3 st Makpac 1 i höjd osv. Makpac systemet är även kompatibelt med flera andra förvaringssystem på marknaden. T.ex en skuvdragare med makpac låda kan staplas med andra maskiner som också har macpack lådor detta gör att förvaring och transport blir väldigt smidigt.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.