0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Borrhammare

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Vanliga frågor om Borrhammare

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilken borrhammare är bäst för hemmabruk?
För hemmabruk rekommenderas en borrhammare som är lätt att hantera, har tillräcklig kraft för de flesta DIY-projekt och är från ett pålitligt varumärke. Modeller med variabel hastighet och slagstyrka är fördelaktiga för olika material och uppgifter.
Hur skiljer sig en borrhammare från en vanlig slagborr?
En borrhammare använder en kombination av rotation och slagkraft för att borra i hårdare material som betong och sten, medan en slagborr främst använder rotation med en mindre slagfunktion. Borrhammare är mer effektiva för tunga uppgifter som kräver borrning i hårt material.
Kan jag använda en borrhammare för att ta bort kakel?
Ja, en borrhammare med en lämplig mejselinställning kan användas för att ta bort kakel. Det är viktigt att välja rätt tillbehör och använda en lägre kraftinställning för att undvika att skada underliggande ytor.
Vad bör jag tänka på när jag väljer borrhammare för mitt företag?
När du väljer borrhammare för företagsbruk bör du överväga verktygets kraft och hållbarhet, tillgängliga funktioner, ergonomi, varumärkets rykte och tillgången på reservdelar och service. Det är också viktigt att tänka på vilken typ av uppgifter den ska användas till.
Är det möjligt att borra i trä och metall med en borrhammare?
Ja, det är möjligt att borra i trä och metall med en borrhammare om du använder rätt borr och ställer in verktyget på rotationsläge utan slagfunktion. Det är dock viktigt att vara försiktig eftersom borrhammare är kraftfulla och kan orsaka skador om de inte används korrekt.
Hur underhåller jag min borrhammare för att förlänga dess livslängd?
För att underhålla din borrhammare, rengör den regelbundet från damm och smuts, kontrollera och byt ut slitna delar som kolborstar, smörj rörliga delar och förvara den i en torr och ren miljö. Följ tillverkarens instruktioner för specifika underhållsråd.
Vilka säkerhetsåtgärder bör jag vidta när jag använder en borrhammare?
När du använder en borrhammare bör du alltid bära skyddsglasögon, hörselskydd, dammask och arbetskläder. Se till att verktyget är i gott skick, använd rätt tillbehör för materialet och håll verktyget stadigt under användning. Läs och följ tillverkarens säkerhetsinstruktioner.
Kan jag hyra en borrhammare istället för att köpa en?
Ja, det är möjligt att hyra en borrhammare om du behöver den för ett engångsprojekt eller sällan använder den. Detta kan vara ett kostnadseffektivt alternativ för mindre företag eller privatpersoner som inte kräver verktyget regelbundet.