0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

MC kläder för dam och herr

Vi älskar kända varumärken!
Bläddra bland fler än 1800 st.

Se alla här

Kampanjer
Sida 1 av 20

Sida 1 av 20

1 2 3 ... 18 19 20

Som mc åkare är det viktigt att man har rätt MC kläder och utrustning för att man ska vara säker i körfältet.

Ska du köpa mc och letar nu efter matchande kläder? Då har du hittat rätt, vi har ett enormt utbud.

Du hittar allt du behöver hos oss och kläderna passar alla typer av mc.

Mc kläder med god funktion och komfort

Oavsett om du är i behov av jackor, byxor eller något annat inom kategorin MC kläder har vi sett till att erbjuda dig ett stort sortiment som inte bara fyller sin funktion utan dessutom innehåller kläder som är bekväma att ha på sig. Alla våra MC kläder håller en hög kvalitet och de är lämpliga att bära både under sommar och vinter, samt gore tex. Genom att exempelvis välja rätt typ av byxor när du kör motorcykel kommer du att få ett bättre grepp och därmed kommer du även att bil en säkrare förare i trafiken.

Kör aldrig motorcykel utan korrekt skyddsutrustning

Även om det är väldigt roligt att köra motorcykel finns det en risk att man skadar sig. Därför är det otroligt viktigt att man har rätt MC skydd Bland annat är det klokt att använda sig av ett ryggskydd samt en skyddsväst. Vid en eventuell olycka har du en högre chans att klara dig om du har rätt skydd på dig. Du bör aldrig framföra dina motorcykel utan de skydd som krävs och allra viktigast är det att du alltid har hjälm på. Detsamma gäller en eventuell passagerare.

Mc utrustning med snabb leverans från välkända varumärken

Hos oss hittar du motorcykelkläder av hög kvalitet från välkända varumärken som exempelvis Alpinestars och Icon. Märkeskläderna har bra priser och du kan hitta allt från lämpliga MC skor till hjälmar, handskar, byxor, skinnställ och reflexvästar. Vi erbjuder dessutom snabb leverans vilket innebär att du kommer att ha kläderna fortare än du kan ana. I och med detta finns det ingen anledning till att du ska köra motorcykel utan rätt typ av utrustning. Rätt typ av utrustning, från välkända märken och som håller hög kvalitet och levererar i varje läge hittar du hos oss

Vanliga frågor om MC-Kläder

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Ingår det skydd i alla mc kläder?
✓ Det ingår godkända skydd i alla kläder som kräver det, t.ex mc jackor, byxor, skinställ m.m
Mina kläder passar inte, vad gör jag?
✓ Ibland händer det att man väljer fel storlek ☺️ Ingen fara! Vi har gratis storleksbyten så hos oss kan du alltid vara trygg att dina mc kläder kommer att passa.
Vad är bästa typen av mc kläder, tyg eller skinn?
✓ Den ena typen är inte bättre än den andra, båda har godkända skydd så vad som avgör i slutändan är din smak, välj det du tycker är snyggast och som Du tycker passar Din mc bäst. Vi rekommenderar dock alltid att du väljer kläder som har High Vis element för extra synlighet i trafiken.
Är mc kläder vattentäta?
✓ Det finns definitivt vattentäta mc kläder. Det ska framgå i beskrivningen om produkten, men för att va på en säkra sidan så bör du alltid packa med ett extra regnställ