0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

MC-Handskar för Damer

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

MC-Handskar för Damer: En Kombination av Skydd och Stil

Att köra motorcykel är inte bara en hobby, det är en livsstil. För kvinnliga motorcyklister är det viktigt att ha rätt utrustning som erbjuder både skydd och komfort. MC-handskar för damer är en avgörande del av denna utrustning. De skyddar dina händer mot väder och vind, minskar risken för skador vid olyckor och förbättrar greppet om styret. I denna kategori hittar du ett brett utbud av handskar anpassade för kvinnors behov, från korta modeller för stadskörning till förstärkta skinnhandskar för längre turer.

Vad Ska Man Tänka på När Man Väljer MC-Handskar för Damer?

  • Material: Handskarna kan vara tillverkade av olika material som läder, textil eller en kombination av båda. Läderhandskar erbjuder ofta bättre slitstyrka och skydd, medan textilhandskar kan vara mer flexibla och andningsaktiva.
  • Storlek och passform: Det är viktigt att handskarna sitter bra för att inte påverka din förmåga att manövrera motorcykeln. De bör inte vara för stora eller för små, och många modeller har justerbara remmar för en mer personlig passform.
  • Säsong: Välj handskar efter säsong. För sommarkörning är ventilerade handskar att föredra, medan vinterhandskar bör vara isolerade och vattentäta för att hålla händerna varma och torra.
  • Skydd: Många handskar är utrustade med extra skydd vid knogar och fingrar. CE-märkta handskar har genomgått tester för att säkerställa att de uppfyller EU:s säkerhetsstandarder.
  • Design: MC-handskar kommer i en mängd olika stilar och färger. Välj en design som passar din personliga stil och dina övriga MC-kläder.

Populära Modeller av MC-Handskar för Damer

Vi erbjuder handskar från kända varumärken som ICON, Sweep, IXS och Furygan, som alla är kända för sin höga kvalitet och sitt fokus på motorcyklisters säkerhet och komfort.

ICON MC-Handskar Kort Anthem 2 CE Stealth Svart

Dessa korta handskar från ICON är perfekta för stadskörning under varmare dagar. Modellen Anthem 2 är CE-märkt och erbjuder ett utmärkt skydd med en diskret och stilren design. Den korta modellen ger en fri känsla och är lätt att ta på och av.

ICON Catwalk Leopard MC-Handskar Tjej

För den modemedvetna motorcyklisten finns Catwalk Leopard, en handskmodell som kombinerar skydd med en unik design. Dessa handskar är inte bara praktiska utan också ett fashion statement.

Sweep Skinnhandskar Dam Diamond Svart/Vit

Sweep Diamond är ett par högkvalitativa skinnhandskar som erbjuder både komfort och skydd. Den tidlösa svartvita designen passar till de flesta MC-kläder och är ett säkert val för den som söker en klassisk look.

Furygan Allvädershandskar Dam GR Svart

Furygan GR är allvädershandskar som håller dig varm och torr i olika väderförhållanden. Med en vattentät och andningsaktiv membran är dessa handskar idealiska för året-runt-bruk.

Furygan Skinnhandskar Dam Elektra D3O Svart

Elektra D3O från Furygan är skinnhandskar som erbjuder toppskydd med D3O-material vid knogarna. Dessa handskar är designade för att ge en säker och bekväm körupplevelse.

Att välja rätt MC-handskar är en personlig process som bör baseras på dina specifika behov och körvanor. Oavsett om du föredrar korta eller långa handskar, läder eller textil, så har vi alternativ som passar alla damer. Skydda dina händer och förbättra din körupplevelse med vårt noggrant utvalda sortiment av MC-handskar för damer.

Vanliga frågor om MC-Handskar Dam

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka storlekar finns tillgängliga för damhandskar för motorcykel?
Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar för mc-handskar för damer, från XS till XL, för att säkerställa att alla kunder kan hitta en passande storlek. Storleksguiden finns tillgänglig på varje produktsida för att hjälpa dig välja rätt.
Är mc-handskar för damer vattentäta?
Ja, många av våra mc-handskar för damer är designade för att vara vattentäta. De är tillverkade med material som Gore-Tex eller andra vattentäta membran för att hålla händerna torra under regniga förhållanden.
Vad är skillnaden mellan sommar- och vinterhandskar för mc?
Sommarhandskar för mc är oftast lättare och har bättre ventilation för att hålla händerna svala, medan vinterhandskar är isolerade och designade för att hålla händerna varma under kallare förhållanden. Vissa vinterhandskar har även inbyggd uppvärmning.
Hur vet jag vilken handske som är bäst för touring?
För touring rekommenderas handske som erbjuder en bra balans mellan komfort, skydd och väderbeständighet. Titta efter handske med förstärkningar på kritiska områden, flexibilitet för rörelsefrihet och vattentäta material.
Kan jag hitta mc-handskar för damer med touch-funktion?
Absolut, vi har mc-handskar för damer som är kompatibla med touchskärmar, så att du kan använda din smartphone eller GPS utan att behöva ta av dig handskarna.
Är det viktigt med CE-märkta mc-handskar?
Ja, CE-märkning innebär att handskarna uppfyller EU:s säkerhetsstandarder. Det är en indikation på att handskarna har genomgått tester för att säkerställa ett bra skydd vid en olycka.
Hur tar jag hand om mina mc-handskar för att de ska hålla längre?
För att dina mc-handskar ska hålla längre bör du rengöra dem regelbundet enligt tillverkarens instruktioner, låta dem torka naturligt efter användning och förvara dem på en torr och sval plats när de inte används.
Finns det mc-handskar för damer med knogskydd?
Ja, många av våra mc-handskar för damer är utrustade med knogskydd för att erbjuda extra skydd vid en eventuell olycka.
Vad ska jag göra om jag är mellan två storlekar på mc-handskar?
Om du är mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den större storleken för att säkerställa tillräcklig rörelsefrihet och komfort. Det är också viktigt att prova handskarna med eventuella innerhandskar du planerar att använda.
Erbjuder ni retur eller byte om mc-handskarna inte passar?
Ja, om dina nya mc-handskar inte passar kan du returnera eller byta dem enligt våra retur- och bytesvillkor. Se till att handskarna är i oanvänt skick och att alla etiketter är kvar.