0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

MC-jackor för damer


Sida 1 av 2

1 2

MC-jackor för damer: En kombination av stil och säkerhet

Att köra motorcykel är inte bara en hobby, det är en livsstil. För kvinnliga motorcyklister är det viktigt att hitta en MC-jacka som inte bara skyddar utan också kompletterar den personliga stilen. I denna kategori hittar du ett brett utbud av MC-jackor för damer som erbjuder både skydd och komfort, utan att kompromissa med designen.

Vad ska du tänka på när du väljer MC-jacka?

När du letar efter den perfekta MC-jackan är det viktigt att tänka på flera faktorer:

  • Material: Välj mellan läder eller textil. Läder är slitstarkt och erbjuder utmärkt skydd, medan textil är lätt och kan erbjuda bättre ventilation.
  • Skydd: Se till att jackan har CE-godkända skydd för rygg, axlar och armbågar.
  • Passform: En bra MC-jacka ska sitta bekvämt och inte begränsa din rörlighet.
  • Väderanpassning: Välj en jacka med god ventilation för varma dagar och möjlighet att lägga till ett värmande lager för kyligare turer.
  • Reflekterande detaljer: För ökad säkerhet i mörker, välj en jacka med reflekterande element.

Populära varumärken och modeller

I vårt sortiment hittar du MC-jackor från kända varumärken som Halvarssons, ICON, Alpinestars, Lindstrands och Rusty Stitches. Varje varumärke erbjuder unika egenskaper och stilar för att passa olika preferenser.

Halvarssons MC-Jacka Dam WALKYRIA

Halvarssons är känt för sin höga kvalitet och WALKYRIA-modellen är inget undantag. Denna jacka kombinerar stil med säkerhet och är utrustad med HI-ART® förstärkning som ökar slitstyrkan och skyddet vid fall. Den är också förberedd för CE-godkända skydd och har en justerbar passform.

ICON MC-Jacka Dam Contra2™ och Airform Retro

ICON erbjuder jackor som är både iögonfallande och funktionella. Contra2™ är en robust textiljacka med modern design, medan Airform Retro ger en retrokänsla med moderna skyddsfunktioner. Båda modellerna har god ventilation och är anpassade för urbana äventyr.

Alpinestars MC-Jacka Dam Banshee

Alpinestars är synonymt med innovation och prestanda. Banshee-jackan är en elegant och sportig jacka som inte kompromissar med skyddet. Den har en slimmad passform och är tillverkad i slitstarkt material med strategiskt placerade stretchpaneler för maximal rörlighet.

Lindstrands MC-Jacka Dam CHE LADY

Lindstrands kombinerar säkerhet med skandinavisk design. CHE LADY är en mångsidig jacka som passar för olika väderförhållanden och har en kvinnlig passform. Den är utrustad med justerbara CE-godkända skydd och har flera praktiska fickor.

Rusty Stitches Skinnjacka Dam Joyce HOODED

För de som föredrar klassisk stil är Rusty Stitches Joyce HOODED ett utmärkt val. Denna skinnjacka har en avtagbar huva, vilket ger den en unik och trendig look. Den är inte bara snygg utan också funktionell med sina inbyggda skydd och komfortfunktioner.

Varför välja den ena jackan över den andra?

Ditt val av MC-jacka bör baseras på dina individuella behov och den typ av körning du föredrar. Är du ute efter maximalt skydd på långa turer, eller söker du en mer avslappnad jacka för stadskörning? Oavsett dina preferenser finns det en MC-jacka för dig. Tänk på att en bra MC-jacka är en investering i din säkerhet och komfort på vägen.

Utforska vårt sortiment och hitta den MC-jacka som bäst matchar din stil och dina behov. Med rätt jacka kan du njuta av friheten på vägen med vetskapen om att du är skyddad och bekväm.

Vanliga frågor om MC-Jackor Dam

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka storlekar finns tillgängliga för damjackor för motorcykel?
Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar för damjackor för motorcykel, från XS till större storlekar. För att hitta den perfekta passformen, kolla in vår storleksguide eller kontakta vår kundtjänst för personlig hjälp.
Är mc-jackor för damer vattentäta?
Många av våra mc-jackor för damer är designade med vattentäta material och membran. Detaljer om vattentäthet finns i produktbeskrivningen för varje jacka.
Vad är skillnaden på en mc-jacka för damer och en unisex mc-jacka?
Mc-jackor för damer är ofta skräddarsydda för att passa kvinnors kroppskonturer, medan unisex jackor är designade för att passa både män och kvinnor och kan vara mindre figursydda.
Kan jag returnera en mc-jacka för damer om den inte passar?
Ja, om jackan inte passar kan du returnera den inom en viss tidsperiod enligt vår returpolicy. Se till att jackan är i originalskick och att alla etiketter är kvar.
Vilka säkerhetsfunktioner bör jag leta efter i en mc-jacka för damer?
Säkerhetsfunktioner som CE-godkända skydd för rygg, axlar och armbågar, reflekterande material och slitstarka yttermaterial är viktiga att överväga för bästa möjliga skydd.
Hur tar jag hand om min mc-jacka för att förlänga dess livslängd?
Följ tvättråden som finns på etiketten i din mc-jacka. Använd lämpliga rengöringsprodukter och undvik att torktumla jackan för att bevara dess kvalitet och skyddsegenskaper.
Finns det mc-jackor för damer med termofoder?
Ja, vi har mc-jackor för damer som är utrustade med uttagbart termofoder, vilket gör dem idealiska för körning i kyligare väder.
Hur viktigt är det med ventilation i en mc-jacka för damer?
Ventilation är mycket viktigt för komfort, särskilt under varmare dagar. Många av våra jackor har ventilationsöppningar som kan öppnas för ökad luftflöde.
Kan jag matcha min mc-jacka för damer med andra mc-kläder?
Absolut, vi erbjuder ett brett sortiment av mc-kläder som du kan kombinera med din jacka för en komplett och säker outfit.
Erbjuder ni mc-jackor för damer i olika färger och mönster?
Ja, vi har ett varierat utbud av färger och mönster för att passa olika stilar och preferenser. Utforska vårt sortiment för att hitta en jacka som speglar din personliga stil.