Crossbyxor - 90 dagars öppet köp och gratis storleksbyte

Sida 1 av 6


1 2 3 4 5 6
POPULÄRA KATEGORIER

Crosskläderna utsätts för hårt slitage och det är viktigt att de är av bra kvalitet. Du ska känna dig bekväm i dina crossbyxor och därför är det viktigt att välja rätt storlek och att passformen är bra. En av de ledande tillverkarna inom crosskläder är Thor och ett par Thor Crossbyxor ger både komfort och säkerhet. Dessutom finns de i väldigt många snygga färgkombinationer.

Crossbyxor för bra körposition

Materialvalen är mycket viktiga när det gäller crossbyxor. När du kör är det framför allt vid låren och knäna som slitaget är störst på grund av att du klämmer åt cykeln med ben och knän. Fly Crossbyxor är smidiga och tillverkas i slitstarka material. Rejäla paneler som är insydda på insidan skyddar knäna och gör byxan nötningsbeständig och dessutom ska panelerna ge värmeskydd. Konstruktionen ska vara böjd och stretchig vid knäna för att ge bra passform vid körposition och det ska finnas plats även för knäskydd.

Att tänka på vid köp av Crossbyxor

När du väljer crossbyxor är det viktigt att veta att du får hög kvalitet. Med ett par Shot crossbyxor klär du dig som den franska eliten. Deras populära crosskläder är utformade för den europeiska marknaden med hjälp av Frankrikes VM-elit. Även om det är lockande att köpa billiga crossbyxor så är det viktigt att tänka på att det är dig själv du ska skydda och du ska även känna dig bekväm när du kör. Likaså är de kända märkena, som Shot till exempel, där du är säker på kvaliteten finns några billigare varianter. Känn efter ordentligt när du provar kläderna för att vara säker på att passformen känns bra. Det är även lämpligt att ha ett extra par att byta med. De flesta typer av byxor tvättas i 30 grader.

Snygga och säkra crossbyxor för damer

Även om crossbyxor för herrar kan passa damer kan det vara bra att köpa crossbyxor dam som är speciellt utformade för att passa kvinnokroppen bättre. Med stretchpaneler på knä, bak och skrev skyddas kroppen och stretchen garanterar bra rörelsefrihet. Med funktionalitet i kombination med stil är du redo för både träning och tävling. Tänk på att byxorna är kortare än vanliga byxor på grund av att de ska fungera tillsammans med crosstövlar.