Crossbyxor & Endurobyxor

Sida 1 av 9


1 2 3 ... 7 8 9
POPULÄRA KATEGORIER

När man kör motocross är det viktigt att man har rätt typer av kläder på sig för att skydda kroppen. Hos oss hittar du crossbyxor som både är snygga och funktionella.

Välj rätt cross- & endurobyxor

Det är viktigt att du väljer rätt crossbyxor. De bör ha rätt grepp, stretch och dessutom skydda din kropp mot skador. Med rätt crossbyxor kommer du att uppleva att du blir ett med motocrossen och det förenklar din körning. Det är inte bara viktigt att de är bekväma och i rätt storlek, de behöver även vara slitstarka och hålla din kropp vid en bra temperatur oavsett om det är varmt eller kallt utomhus. Crossbyxor ska ha inbyggt skydd vid knäskålarna och på höfterna för att ge dig ett bättre skydd vid olyckor och skydda dina viktiga delar.

Rätt crossbyxor ger bekvämare och säkrare körning

Genom att välja rätt crossbyxa ser du till att vara säkrare när du kör på banan. Du kommer nämligen ha kläder som sitter precis där de ska. Greppet som kommer med rätt crossbyxor ger dig en bättre körposition där du kan utmana din motorcross ytterligare och vara säker på att du hela tiden befinner dig i rätt position. Detta är ytterst väsentligt i exempelvis en djup kurva. Att du väljer rätt crossbyxor med ett bra grepp är ett ultimat skydd för din kropp och tillåter dig att ta ut svängarna i din körning.

Brett sortiment av crossbyxor från kända varumärken

Hos oss hittar du ett brett sortiment av motocross byxor. Vi har en kunnig kundtjänst som är beredd att hjälpa dig om du har några frågor. Det är nämligen av största vikt för oss att du blir nöjd med ditt köp och väljer rätt crossbyxor. Vi erbjuder crossbyxor från Thor och Moose Racing som är av hög kvalitet, funktionella och dessutom ser riktigt snygga ut. Det finns både crossbyxor tillgängliga för dam och herr och alla har ett stadigt grepp, skydd på rätt områden och håller dig vid rätt temperatur på banan.