0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Armbågsskydd för cross och enduro

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Är du i behov av nya armbågsskydd och axelstöd som är anpassade för cross och enduro? Hos oss finner du ett brett sortiment av olika typer av axelstöd och armbågsskydd från kända varumärken till bra priser och snabb leverans.

Armbågsskydd med god funktion och komfort

När du ska köpa armbågsskydd är det viktigt att de har god elastik och ventilation för att inte hindra dig ute på banan. En ordentlig skyddsutrustning är i dag en självklarhet för varje duktig förare och vi har något för varje stil och smak. I dag finns det många bra produkter på marknaden som skyddar dig vid en omkullkörning men som samtidigt tillåter dig att behålla din rörlighet på hojen. Är du osäker på vad som passar just dina behov så svarar vi på MotoAction gärna på dina frågor och guidar dig rätt.

Låt inte axlarna ta onödigt med stryk när du kör cross

Hos oss hittar du också innovativa axelstöd som ger både en hög nivå av skydd samtidigt som de stabiliserar och ger kompressionsstöd till dina axlar när du kör motocross. För att anpassa axelstödet till din kropp och för att uppnå bästa bekvämlighet är de fullt justerbara. På så vis kan du bibehålla din rörlighet samtidigt som du kan känna dig trygg när du kör utan att sätt din kropp och hälsa på spel. Vi säljer bara axelstöd i hög kvalitet då säkerhet för våra kunder är något vi värderar högt.

Skydd för armbågar till cross och enduro i alla prisklasser

Är du ute efter skydd för armbågar och axelstöd i bra kvalitet har du kommit rätt. Här finns det du söker för bra pris och för alla olika plånböcker. Vi erbjuder ett sortiment med välkända varumärken såsom Leatt och EVS som är populära inom cross- och endurovärlden. Självklart är alla våra skydd, oavsett prisklass, av mycket hög kvalitet och ger ett bra skydd vid en omkullkörning. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver vägledning när du ska köpa skydd. Vår engagerade och proffsiga kundservice ger alltid snabb och bra service och guidar dig till rätt köp.

Vanliga frågor om Skydd Armbågar

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av armbågsskydd finns tillgängliga för motocross?
Det finns flera typer av armbågsskydd för motocross, inklusive mjuka skumskydd, hårda skalmodeller och hybridversioner som kombinerar både mjuka och hårda material för optimalt skydd och komfort.
Är det nödvändigt att använda armbågsskydd under motocross?
Ja, det är starkt rekommenderat att använda armbågsskydd under motocross för att skydda mot skrubbsår, stötar och mer allvarliga skador som kan uppstå vid fall eller kollisioner.
Hur vet jag vilken storlek på armbågsskydd jag ska välja?
För att hitta rätt storlek på armbågsskydd bör du mäta omkretsen av din arm ovanför och under armbågen. Använd sedan storleksguiden som tillhandahålls för att hitta en passform som är både säker och bekväm.
Kan armbågsskydd användas för andra aktiviteter än motocross?
Ja, armbågsskydd designade för motocross kan även användas för andra extremsporter som mountainbiking och BMX där liknande skyddsnivåer krävs.
Hur tar jag hand om och rengör mina armbågsskydd?
Armbågsskydd bör rengöras regelbundet med milt tvättmedel och kallt vatten. Undvik att använda starka kemikalier och placera inte skydden i torktumlaren, då detta kan skada materialen.
Vad skiljer motocross armbågsskydd från vanliga armbågsskydd?
Motocross armbågsskydd är speciellt utformade för att tåla de tuffa förhållandena och de höga påfrestningarna som uppstår vid off-road körning, med förstärkningar och material som ger högre skyddsnivåer.
Finns det barnstorlekar för armbågsskydd i motocross?
Ja, det finns armbågsskydd i barnstorlekar som är anpassade för yngre förare, med storlekar och passformer som är speciellt utformade för barns kroppar.
Hur viktigt är komfort när man väljer armbågsskydd för motocross?
Komfort är mycket viktig när man väljer armbågsskydd, eftersom obekväma skydd kan begränsa rörligheten och distrahera föraren. Det är viktigt att välja skydd som sitter bra utan att skava eller begränsa rörelsefriheten.
Kan armbågsskydd kombineras med andra typer av skyddsutrustning?
Ja, armbågsskydd kan och bör kombineras med annan skyddsutrustning som hjälm, knäskydd, ryggskydd och bröstskydd för att ge en heltäckande skyddsuppsättning vid motocross.