0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crosshandskar och endurohandskar

Sida 1 av 7

Sida 1 av 7

1 2 3 ... 5 6 7
POPULÄRA KATEGORIER

Här hittar du crosshandskar från kända varumärken till bra priser med lägsta prisgaranti. Vi levererar snabbt, står för returfrakten vid storleksbyte och om du inte är nöjd har du öppet köp i 90 dagar.

Skydda dina händer när du kör cross

Cross handskar är ett nödvändigt skydd för dig som kör cross, oavsett vilken nivå. De ska skydda mot väder och vind, skvätt av olika slag och vara lätta att rengöra. Handskarna ska ha en bra passform så att du får ett stabilt och stadigt grepp, det ska knappt kännas att du har dem på dig. MX handskarna ska självklart också vara snygga och ge uttryck för vem du är när du sitter på crossen. Här finns handskar från de stora varumärkena, med olika funktioner och i de senaste färgerna och designerna.

Välj rätt crosshandskar

Självklart ska du välja de Mx handskar som passar dig bäst, både rent fysiskt och för ditt crossutövande. Det är bra att fundera över vilka funktioner som du vill att handskarna ska ha och vilket material du önskar samt hur mycket de får kosta. Med varumärken som 100 %, Thor, Moose Racing och många fler har vi handskar som passar alla. Motoactions kundtjänst står för service och hjälper mer än gärna till om du har frågor eller funderingar kring vilken handske du ska välja. Våra kundtjänstmedarbetare har ett gediget intresse och många års erfarenhet av motorsport.

Vad är skillnaden på cross- och endurohandskar?

Många undrar vad som är skillnaden mellan cross och enduro och det korta svaret är att de skiljer sig vad gäller motorkaraktär och fjädring. Cross körs på bana och har därför en hårdare fjädring än enduron som körs i skog. Vad gäller utrustningen är crosstället lite enklare medan endurostället är lite mer rejält då det måste tåla mer, och skydda lite bättre i samband med den tuffare terrängen. När det kommer till handskarna gäller samma sak där, endurohandskar är generellt kraftigare än crosshandskar och har mer kraftigare skydd för händer och fingrar. I grunden kan man välja det som passar en och ens behov där det viktigaste är att handskarna ska skydda och ge ett bra grepp.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.