0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Vätskesystem till cross och enduro

Sida 1 av 1
POPULÄRA KATEGORIER

Blir du ofta törstig när du är ute och kör? Hos oss har vi ett brett sortiment med vätskesystem för dig som kör cross och enduro. Oavsett om du är på jakt efter ett stort eller ett litet system, så har vi något som passar dig.

Tänk på att dricka mycket när du kör cross eller enduro

Att använda sig av ett vätskesystem kan var räddningen när man kör ett krävande pass på banan eller i skogen. För att hålla sig vaken och alert så krävs det att man håller en bra vätskebalans. Därför kan det vara bra att investera i ett vätskesystem som man enkelt fyller på med vatten och som man senare bär på sin rygg, precis som en ryggsäck. Vätskesystemen kommer med en smidig slang som man kan ha nära till hands i sin tröja så att man kan dricka vatten precis när man känner för det under tiden som man kör.

Drick under tiden du kör med ett komplett vätskesystem

En vätskeryggsäck är perfekt för dig som kör cross och gör av med mycket vätska. Om du kör långa lopp och svettas mycket så kan det vara riktigt bra att ha en vätskebehållare med vatten eller sportdryck för att du ska hålla din vätskebalans under hela loppet. Detta gör att du kan dricka precis när du vill utan att göra några avbrott från ditt körande. Vi har ett brett sortiment i alla storlekar och prisklasser som finns tillgängliga på marknaden just nu. Detta för att möta alla våra kunders behov.

Full fokus på körning utan dryckespauser

Om du kör cross eller enduro så kan det vara perfekt att använda dig av ett vätskesystem så att du kan hålla full fokus på ditt körande. Som du vet så är det väldigt påfrestande att köra motocross och man blir snabbt törstig. Så för att hålla dig på bästa nivå och prestera ditt allra bästa på både träning och tävling så är det att rekommendera att investera i ett bra vätskesystem. Då behöver du aldrig mer ta några pauser för att fylla på med vätska, utan du kan dricka precis när du vill.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.