Skydd Knä

Sida 1 av 2


1 2
POPULÄRA KATEGORIER

Knäskydd cross & enduro finner du hos oss i vårt breda utbud av cross knäskydd. Knäna tar mycket stryk under tävlingar och under träning och det är viktigt att ha rätt skydd på plats för att minimera skador och slitningar. Här finner du ett brett utbud av knäskydd från marknadsledande kända märken som Thor, UFO, Leatt och EVS. Vi har knäskydd för både vuxna och barn.

Knäskydd cross för säker körning

Välj knäskydd cross & enduro som sitter bra och skyddar dina knän. Vi har bland annat evs epic knäskydd som tillhör de marknadsledande skydden. Skydden ska bland annat tåla avåkningar, kollisioner och stötar och dessutom vara pålitliga och bekväma. De får inte störa själva körandet på något sätt och ska passa kroppen smidigt utan att skava eller skvalpa. Vi har tåliga och kvalitativa knäskydd för både barn och vuxna som är designade för att ge det bästa tänkbara skyddet under både träning och tävlingar inom cross och enduro.

Hitta rätt knäskydd cross

Knäskydd cross hittar du som kategori hos oss i vårt breda sortiment. Här kan du välja billiga knäskydd som inte ger avkall på kvalitet eller säkerhet. Vi har även en kategori som heter knäskydd enduro som är mer anpassat för enduroåkning och är mer stöttåliga i den tuffa terrängen. Avåkningar, stötar och kollisioner är vanliga inom sporten, så det är mycket viktigt att ha rätt utrustning för att undvika skador. Knäskydden är ofta ergonomiskt utformade för bästa passform och tillverkade av lättviktsmaterial för att inte störa körningen på något sätt eller tillföra onödig extravikt. Hos oss kan du välja knäskydd med bästa passform. Självklart har samtliga skydd genomgått alla tester för att uppnå den begärda säkerhetsstandarden. Bland alla högkvalitativa märken hittar du välkända namn som Thor, EVS, UFO och Leatt.

Säkerhet före allt

Inom sortimentet som heter knäskydd cross finner du förutom knäskydd även crosshandskar, hjälmar, bröstskydd och all annan utrustning som du kan tänkas behöva för att kunna utöva sporten på ett säkert sätt. Välkända märken som alltid levererar hög kvalitet finns representerade i det breda utbudet av crossutrustning. Investera i din säkerhet och skaffa rätt utrustning oavsett om du är nybörjare eller erfaren crossåkare. Våra skydd finns i storlekar som passar olika åldersgrupper. .