0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Knäskydd till cross och enduro

Sida 1 av 2

Sida 1 av 2

1 2
POPULÄRA KATEGORIER

På vår sajt finner du ett brett sortiment för cross och enduro. Alltifrån kläder och skor till knäskydd och hjälmar. Vi har alternativ för både de vuxna och de yngre och dessutom till riktigt bra priser.

Skydda dina knän när du kör cross och enduro

För att du ska kunna köra din motocross tryggt och säkert är det viktigt att du skyddar dig. När du kör enduro är knäskydd mycket viktigt att använda då olyckor kan ske. Med knäskydd kan du köra i lugn och ro eftersom du skyddar dig. Hos oss finner du ett brett sortiment av knäskydd från välkända varumärken. Vi har samlat både billigare och lite mer exklusiva alternativ för att det ska finnas något för alla. Behöver du vägledning innan du gör ditt köp kan du vända dig till vår kundtjänst.

Investera i dig själv med ett par rejäla knäskydd

Att investera i ett par schysta knäskydd är en smart idé då det minskar risken för skador vid eventuella olyckor. Din säkerhet är det viktigaste när du kör enduro och därför bör du investera i bra skydd av hög kvalitet och som håller i många år. Vi har samlat det allra bästa marknaden har att erbjuda på vår sajt och vi arbetar endast med utvalda leverantörer som håller det de lovar. Hos oss hittar du ett flertal välkända varumärken att välja mellan med produkter i olika färger och stilar. Hos oss finns något för alla!

Knäskydd till MX i alla prisklasser från kända varumärken

Hos oss finner du produkter av hög kvalitet. Vi har ett brett utbud av knäskydd från välkända varumärken som bland annat EVS, LEATT och Thor. Vi har alternativ i olika prisklasser som alla håller bra kvalitet. Kör du mycket cross och enduro rekommenderar vi att du köper ett par rejäla knäskydd som du kan ha i många år framöver. Att investera i bra skydd är viktigt eftersom din säkerhet är viktigast av allt. Behöver du råd eller har någon fråga, är det bara att vända dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.