0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crosstövlar till cross och enduro

Sida 1 av 3

Sida 1 av 3

1 2 3
POPULÄRA KATEGORIER

Crosstövlar är en av de viktigaste delarna i utrustningen för dig som kör cross eller enduro. De skyddar inte endast dina fötter, bra crosstövlar bidrar även till att du blir en bättre förare.

Skydda dina fötter när du kör cross och enduro

Dina fötter är fantastiska konstruktioner som innehåller hela 25 % av kroppens alla ben. Med rätt crosstövlar på fötterna blir det roligare och säkrare att köra cross och enduro. För din säkerhet och för att undvika benbrott så är det rekommenderat att välja ett par kvalitativa crosstövlar. Bra modeller ger fötterna skydd vid vurpor samt vid sten- och grussprut. Stövlarna ska skydda när du klämmer foten mellan fordonet och en sten eller en stubbe. Om du blir påkörd av en annan förare är det även av yttersta vikt att fötterna är försedda med ett par stabila stövlar i ett slitstarkt material.

Viktigt med bra passform när du väljer crosstövlar

Vad ska man tänka på vid val av motocross stövlar? Förutom att stövlarna ska ge ett skydd så bör de ha en bra passform. De ska vara följsamma och sitta bekvämt. Det är alltid en god idé att pröva att röra på dig i stöveln. Böj på dig och känn efter hur det känns. Ett annat tips är att prova stöveln tillsammans med dina crossbyxor och knäskydd. Rätt modell ger dig bättre stabilitet vid kurvtagning och erbjuder en smidighet som gör att du snabbt kan sätta ner foten. När du väljer crosstövlar av god kvalitet så gör du en investering som ger dig bättre säkerhet och en roligare upplevelse.

Brett sortiment av cross- och endurostövlar från kända varumärken

Hos oss hittar du mx stövlar med prisgaranti från ledande tillverkare som Alpinestars och Sidi. Vi har modeller som passar alla nivåer, från nybörjare till proffs. För att du ska hitta rätt crosstövlar så ger vi dig 90 dagars öppet köp. Du har således gott om tid att prova dina stövlar och känna efter så att passformen är perfekt. Vid eventuella frågor om produkter, materialval och storlekar så står vår kundtjänst till förfogande. Utforska vårt utbud av anatomiskt utformade crosstövlar, här hittar du modeller som ger bästa möjliga skydd och funktion.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.