0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Ryggskydd till cross och enduro

Sida 1 av 1

Att bära ryggskydd när du kör cross och enduro är nästan ett måste. Eftersom det är väldigt lätt att skada sig när man kör på banan så kan det vara väldigt bra att ha de bästa förutsättningarna när det kommer till skydd.

Var rädd om ryggen när du kör motocross

Vi anser att varje seriös åkare bör investera i ett rejält ryggskydd som skyddar dig när du är ute och kör cross eller enduro. Oavsett om du satsar för att vinna eller bara kör för att det är kul så är det väldigt viktigt att du är rädd om din kropp och har rejäla skydd. Det kommer att medföra att du vågar köra extra hårt i svängarna och hoppen för att du vet att du har bra utrustning som skyddar dig mot de hårda smällarna som man kan råka ut för på en tuff bana.

Ryggskydd med god funktion och komfort

Vi har ett väldigt stort utbud av ryggskydd med riktigt god funktion och komfort för dig som kör cross eller enduro. Det är viktigt att ryggskyddet sitter bekvämt och framförallt skyddar din rygg. Våra skydd är smidiga och vadderade för bästa komfort. Det är också viktigt att du känner dig bekväm i dina skydd så att du kan lägga full fokus på körningen. Ett bra ryggskydd stabiliserar även din hållning så att du sitter bra för bästa möjliga prestation ute på banan. Ett väl sittande ryggskydd kan dessutom vara räddningen om du råkar köra av banan.

Ryggskydd från välkända varumärken

Vi har ett riktigt brett utbud av reservdelar och tillbehör för dig som kör motocross. Vi har dessutom ett grymt sortiment av ryggskydd från framstående varumärken så som Zandona. De är kända för att vara en av de met bekväma av ryggskydd som finns. Allt för att skydda dig på banan så att du kan fokusera på din åkning till hundra procent istället för att oroa dig över att du eventuellt kan skada dig vid en olycka. Så investera i ett ryggskydd för att hålla din karriär på banan levande så länge som möjligt.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.