0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crossbyxor för barn & junior

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Hos oss finner du ett brett sortiment av MX-kläder så som crossbyxor, tröjor, västar och handskar, både för vuxna, barn & junior. Vi har ett flertal alternativ från välkända varumärken - dessutom till mycket bra priser.

Crossbyxor med god funktion och komfort för unga förare

Det viktigaste du bör tänka på när du väljer crossbyxor till ditt barn är att de är bekväma och av god kvalitét. Crossbyxornas funktion är bland annat att skydda föraren vid eventuella skador och därför är det extra viktigt att köpa ett par som håller vad de lovar. Vi har samlat de allra bästa marknaden har att erbjuda när det kommer till MX-kläder och vi arbetar endast med noga utvalda leverantörer. Behöver du och ditt barn hjälp att hitta rätt byxor finns vår kundtjänst till hands. Vi hjälper och guidar dig att hitta det perfekta paret!

Välj crossbyxor med bra passform för säker körning

För att ditt barn ska kunna köra sin cross så bekvämt och säkert som möjligt behöver crossbyxornas passform vara rätt. Hos oss är det inte svårt att hitta perfekta motocross byxor då vi tagit fram de allra bästa med fokus på att de ska vara bekväma, trygga och snygga. När du väljer MX-kläder till de yngre är det viktigt att tänka på att de ska hålla kvaliteten, hellre köpa ett par schysta byxor som håller i flera år att att köpa ett par billiga som går sönder vid första skråma. Hos oss finner du endast kläder av mycket hög kvalitet som ditt barn kan förväntas använda under lång tid.

Håll stilen och säkerheten på banan

Förutom god kvalitet och passform arbetar vi även med leverantörer som tagit fram snygga MX byxor för barn. Vi har många olika alternativ med mönster och färger som bidrar till att ditt barn får en unik touch. Design är en rolig detalj på MX-kläder då man skapar sin egen stil. Hos oss finner du varumärken som THOR, Moose Racing och Alpinestars och vi har många olika prisklasser för att du och ditt barn ska hitta något som passar just er. För att ni ska kunna handla tryggt och säkert finns vår kundtjänst till er hjälp och dessutom erbjuder vi prisgaranti på hela sortimentet.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.