0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crossbyxor för barn & junior

Kampanjer
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Hos oss finner du ett brett sortiment av MX-kläder så som crossbyxor, tröjor, västar och handskar, både för vuxna, barn & junior. Vi har ett flertal alternativ från välkända varumärken - dessutom till mycket bra priser.

Crossbyxor med god funktion och komfort för unga förare

Det viktigaste du bör tänka på när du väljer crossbyxor till ditt barn är att de är bekväma och av god kvalitét. Crossbyxornas funktion är bland annat att skydda föraren vid eventuella skador och därför är det extra viktigt att köpa ett par som håller vad de lovar. Vi har samlat de allra bästa marknaden har att erbjuda när det kommer till MX-kläder och vi arbetar endast med noga utvalda leverantörer. Behöver du och ditt barn hjälp att hitta rätt byxor finns vår kundtjänst till hands. Vi hjälper och guidar dig att hitta det perfekta paret!

Välj crossbyxor med bra passform för säker körning

För att ditt barn ska kunna köra sin cross så bekvämt och säkert som möjligt behöver crossbyxornas passform vara rätt. Hos oss är det inte svårt att hitta perfekta motocross byxor då vi tagit fram de allra bästa med fokus på att de ska vara bekväma, trygga och snygga. När du väljer MX-kläder till de yngre är det viktigt att tänka på att de ska hålla kvaliteten, hellre köpa ett par schysta byxor som håller i flera år att att köpa ett par billiga som går sönder vid första skråma. Hos oss finner du endast kläder av mycket hög kvalitet som ditt barn kan förväntas använda under lång tid.

Håll stilen och säkerheten på banan

Förutom god kvalitet och passform arbetar vi även med leverantörer som tagit fram snygga MX byxor för barn. Vi har många olika alternativ med mönster och färger som bidrar till att ditt barn får en unik touch. Design är en rolig detalj på MX-kläder då man skapar sin egen stil. Hos oss finner du varumärken som THOR, Moose Racing och Alpinestars och vi har många olika prisklasser för att du och ditt barn ska hitta något som passar just er. För att ni ska kunna handla tryggt och säkert finns vår kundtjänst till er hjälp och dessutom erbjuder vi prisgaranti på hela sortimentet.

Vanliga frågor om Crossbyxor - Barn

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka storlekar på crossbyxor för barn finns tillgängliga?
Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar på crossbyxor för barn, från de minsta storlekarna för de yngsta åkarna till större storlekar för äldre barn. Detaljerade storleksguider finns på respektive produktsida för att hjälpa dig hitta rätt passform.
Är crossbyxor för barn anpassade för olika väderförhållanden?
Ja, våra crossbyxor för barn är designade för att hantera olika väderförhållanden. Vi har modeller som är ventilerade för varmare dagar, samt byxor med vattenavvisande material för blötare förhållanden.
Kan jag hitta matchande utrustning till barnens crossbyxor?
Absolut, vi har ett stort sortiment av matchande crosskläder som crossjackor, handskar och hjälmar som kompletterar barnens crossbyxor perfekt.
Vad är fördelarna med att köpa crossbyxor för barn från er webbshop?
När du köper crossbyxor för barn från vår webbshop får du tillgång till högkvalitativa produkter från ledande varumärken, konkurrenskraftiga priser, och vår kundservice som gärna hjälper till med storleksval och andra frågor.
Hur tar jag hand om och tvättar crossbyxor för barn?
För att hålla crossbyxorna i bästa skick, följ tvättråden som finns på etiketten. Generellt rekommenderas det att tvätta dem i kallt vatten, undvika blekmedel och torktumling, och hängtorka dem för att bevara färg och passform.
Finns det crossbyxor för barn med extra skydd?
Ja, vi har crossbyxor för barn som kommer med extra förstärkningar och skydd på utsatta områden som knän och höfter för att ge bättre skydd vid fall eller stötar.
Hur snabbt kan jag få leverans på crossbyxor för barn?
Leveranstiden för crossbyxor kan variera beroende på lagerstatus och var du bor, men vi strävar alltid efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt. Exakta leveranstider anges i kassan.
Kan jag returnera crossbyxor för barn om de inte passar?
Ja, om crossbyxorna inte passar kan du returnera dem inom en viss tidsperiod enligt våra returvillkor. Se till att byxorna är oanvända och i originalförpackningen för en smidig returprocess.
Erbjuder ni några rabatter på crossbyxor för barn?
Vi har regelbundna kampanjer och erbjudanden på våra crossbyxor för barn. Håll utkik på vår hemsida eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa några rabatter.
Hur vet jag vilken storlek på crossbyxor jag ska välja till mitt barn?
För att välja rätt storlek på crossbyxor till ditt barn, mät ditt barns midja, höft och benlängd och jämför dessa mått med storleksguiden som finns på varje produktsida.