0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crosshjälmar

Sida 1 av 13

Sida 1 av 13

1 2 3 ... 11 12 13
POPULÄRA KATEGORIER

Crosshjälmar är en av de viktigaste delarna i din skyddsutrustning och här hos oss på Motoaction hittar du ett stort sortiment av olika crosshjälmar med hög kvalitet. Vi har snabb leverans och en kunnig kundservice som gärna hjälper till med alla eventuella frågor du kan tänkas ha.

Att tänka på när du väljer crosshjälm

När du ska köpa en crosshjälm finns det några punkter som är bra att tänka på för att få ett så bra skydd som möjligt. Hitta en hjälm som har en bra passform för ditt huvud och se till att du köper en i rätt storlek. När du testar hjälmen första gången ska den kännas lite för liten då stoppningen inne i hjälmen ger med sig efter en tids användning. En annan viktig aspekt är att du väljer en modell som du tycker om och som passar dina kläder. Har du frågor om de hjälmar som vi erbjuder ska du inte tveka att kontakta oss, vi finns här för eventuella frågor.

Du bör alltid byta ut din motocross hjälm efter krasch

En cross hjälm kan man säga är en engångsartikel. Det är en sanning med modifikation då den först blir en engångsartikel efter en krasch. Något att komma ihåg är att hjälmar som till synes ser hela ut efter en krasch lika gärna kan ha blivit skadade i innanmätet av hjälmen. Detta ser man inte med blotta ögat. Så för att inte tumma på din säkerhet, då en cross hjälm tveklöst är ett av de viktigaste skydden du har till ditt huvud, så bör du alltid köpa en ny hjälm efter en krasch.

Stort utbud av crosshjälmar från kända varumärken

Vi erbjuder ett brett utbud av crosshjälmar från välkända varumärken som till exempel Thor, Shoei, AFX och Progrip. Allt för att du ska kunna hitta en hjälm som passar din stil och som matchar dina kläder samtidigt som den ger dig ett fullgott skydd under körning. För att du som kund ska känna dig säker på att du köper rätt hjälm ser vi till att bara erbjuda crosshjälmar av hög kvalitet till ett bra pris för din säkerhet. Utöver detta ser vi till att skicka din hjälm så fort som möjligt så du kan komma ut på banan!



*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.