0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Enduro/ATV/UTV-Jackor

Sida 1 av 1
POPULÄRA KATEGORIER

Här hittar du snygga och funktionella endurojackor av god kvalité och till låga priser. Vi har även kort leveranstid så att du snabbt kan få hem din jacka och börja använda den! Vi har bland annat endurojackor från kända varumärken som Thor, Shot och Moose Racing som alla håller en hög standard.

Endurojackor med god funktion och komfort

Det är inte bara fordonet som ska ha rätt utrustning vid körning. Det är även viktigt att man själv har bra och komfortabla kläder och tillbehör. En bra endurojacka hjälper dig att prestera på topp, och dessutom hjälper den dig att köra säkrare. Det finns jackor som har funktion för att värma eller svalka och det finns jackor som kan göras om till västar på bara en minut. Allt för att passa dig och dina behov. Majoriteten av våra endurojackor är vattentäta samt har slitstarka och anpassade sömmar vilket gör att jackorna både har en bra rörlighet samt att de ger en bra komfort.

Att tänka på när du väljer endurojacka

Vi på Motoaction har ett sortiment av kvalitetsjackor som passar olika körstilar. Det finns jackor som är något tunnare i utförandet och det finns jackor som är kraftigare, de senare passar extra bra när det gäller terrängkörning. Två andra saker som är viktiga när du letar efter en ny endurojacka är att den ska vara både stryktålig och ha en bra ventilation. Eftersom det vid körning både kan vara smutsigt och ske en del vurpor gäller det att jackan är tålig. Dessutom är det viktigt att jackan tål väta, men kan andas ut fukt så att du inte blir kall och fuktig. Du ska hela tiden kunna känna dig avslappnad och bekväm för att kunna fokusera fullt ut på körningen.

Håll stilen och säkerheten i skogen

Det finns många olika typer av jackor som passar både för bankörning, terräng- och skogskörning. Det viktigaste när det gäller val av jacka är förstås god passform och komfort för att kunna köra säkert, men det är självklart också viktigt att hitta en jacka som man tycker är snygg att ha på sig. Här på Motoaction har vi samlat snygga och trendiga endurojackor från flera välkända varumärken inom enduro, så att du ska hitta den enduro jacka som passar just dig och din stil! Har du några frågor kring jackorna eller vårt övriga sortiment når du enkelt vår kompetenta kundtjänst högst upp på vår hemsida!*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.