0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Enduro/ATV/UTV-Jackor

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Här hittar du snygga och funktionella endurojackor av god kvalité och till låga priser. Vi har även kort leveranstid så att du snabbt kan få hem din jacka och börja använda den! Vi har bland annat endurojackor från kända varumärken som Thor, Shot och Moose Racing som alla håller en hög standard.

Endurojackor med god funktion och komfort

Det är inte bara fordonet som ska ha rätt utrustning vid körning. Det är även viktigt att man själv har bra och komfortabla kläder och tillbehör. En bra endurojacka hjälper dig att prestera på topp, och dessutom hjälper den dig att köra säkrare. Det finns jackor som har funktion för att värma eller svalka och det finns jackor som kan göras om till västar på bara en minut. Allt för att passa dig och dina behov. Majoriteten av våra endurojackor är vattentäta samt har slitstarka och anpassade sömmar vilket gör att jackorna både har en bra rörlighet samt att de ger en bra komfort.

Att tänka på när du väljer endurojacka

Vi på Motoaction har ett sortiment av kvalitetsjackor som passar olika körstilar. Det finns jackor som är något tunnare i utförandet och det finns jackor som är kraftigare, de senare passar extra bra när det gäller terrängkörning. Två andra saker som är viktiga när du letar efter en ny endurojacka är att den ska vara både stryktålig och ha en bra ventilation. Eftersom det vid körning både kan vara smutsigt och ske en del vurpor gäller det att jackan är tålig. Dessutom är det viktigt att jackan tål väta, men kan andas ut fukt så att du inte blir kall och fuktig. Du ska hela tiden kunna känna dig avslappnad och bekväm för att kunna fokusera fullt ut på körningen.

Håll stilen och säkerheten i skogen

Det finns många olika typer av jackor som passar både för bankörning, terräng- och skogskörning. Det viktigaste när det gäller val av jacka är förstås god passform och komfort för att kunna köra säkert, men det är självklart också viktigt att hitta en jacka som man tycker är snygg att ha på sig. Här på Motoaction har vi samlat snygga och trendiga endurojackor från flera välkända varumärken inom enduro, så att du ska hitta den enduro jacka som passar just dig och din stil! Har du några frågor kring jackorna eller vårt övriga sortiment når du enkelt vår kompetenta kundtjänst högst upp på vår hemsida!

Vanliga frågor om Endurojackor

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vad är skillnaden mellan en endurojacka och en vanlig motorcykeljacka?
En endurojacka är designad för att tåla de tuffa förhållandena inom enduro och motocross, med förstärkningar på utsatta ställen och ofta vattentåligt material. De är också mer flexibla och lättare än traditionella motorcykeljackor för att inte begränsa rörligheten.
Är endurojackor vattentäta?
Många endurojackor är vattentäta eller vattenresistenta för att skydda föraren mot regn och lera. Det är dock viktigt att läsa produktbeskrivningen för varje jacka för att förstå dess specifika egenskaper.
Kan jag använda en endurojacka på vintern?
Ja, vissa endurojackor är isolerade och lämpade för kallare väder. Det är dock rekommenderat att kontrollera jackans specifikationer för att säkerställa att den har tillräcklig isolering för vinterbruk.
Hur väljer jag rätt storlek på min endurojacka?
För att välja rätt storlek bör du mäta din kropp enligt storleksguiden och ta hänsyn till om du kommer att bära ytterligare skydd under jackan. Det är viktigt att jackan sitter bekvämt utan att vara för snäv.
Vilka säkerhetsfunktioner bör jag leta efter i en endurojacka?
Bra säkerhetsfunktioner inkluderar CE-godkända skydd för rygg, axlar och armbågar, samt förstärkta sömmar och slitstarka material. Reflekterande detaljer för ökad synlighet kan också vara fördelaktiga.
Hur tar jag hand om min endurojacka för att förlänga dess livslängd?
Följ tvättråden på etiketten noggrant. Oftast bör endurojackor tvättas i kallt vatten och hängtorkas. Undvik att använda blekmedel och torktumling. Regelbunden rengöring och impregnering kan också hjälpa till att bibehålla jackans vattenresistens.
Kan jag få en endurojacka med plats för en vätskeblåsa?
Ja, vissa modeller av endurojackor har integrerade fack eller system för vätskeblåsor, vilket är praktiskt för längre turer. Kontrollera produktbeskrivningen för att se om jackan du är intresserad av har denna funktion.
Finns det endurojackor för kvinnor?
Absolut, det finns endurojackor designade specifikt för kvinnor, med anpassad passform och storlekar. Det är viktigt att välja en jacka som passar din kroppsform för bästa komfort och skydd.
Är det möjligt att anpassa en endurojacka med eget tryck eller logotyp?
Det beror på tillverkaren och modellen. Vissa endurojackor kan anpassas med eget tryck eller logotyp, vilket kan vara av intresse för team eller företag. Kontakta kundtjänst för mer information om anpassningsmöjligheter.
Vad bör jag tänka på när jag köper en endurojacka online?
När du köper en endurojacka online är det viktigt att noggrant läsa produktbeskrivningar, kundrecensioner och storleksguider. Se även till att köpa från en återförsäljare med bra returpolicy ifall jackan inte passar.