0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Säkerhetsvästar till cross och enduro

Sida 1 av 1
POPULÄRA KATEGORIER

Hos oss på Motoaction hittar du säkerhetsvästar till cross och enduro som hjälper dig att synas både på banan och i terrängen. Vi har alltid låga priser och snabba leveranser, samt en kunnig kundtjänst som är redo att hjälpa dig om du har frågor kring vårt sortiment.

Säkerhetsvästar som ser till att du syns

Det är inte ovanligt att man har behov av en säkerhetsväst när man kör motocross eller enduro. Det känns kanske inte jättecoolt att använda en säkerhetsväst, men säkerheten är A och O! Därför har vi tagit in säkerhetsvästar till vårt sortiment av kläder till enduro och cross. Västarna har utrustats med flera funktionella funktioner. De har förvaringsfickor, avtagbara ID-hållare och är tillverkade i en hållbar och komfortabel textil som ventilerar bra. Det finns snörning i sidorna på en del västar så att man enkelt kan anpassa passformen, och detaljer som gör att västen ser coolare och snyggare ut än många andra västar.

Förebygg olyckor med god synlighet

Säkerhetsvästar ökar både din och andras säkerhet eftersom alla parter kan hjälpa till att undvika olyckor. Med en god synbarhet är det också enklare för alla att planera körningen och man kan därför få ett bättre flyt i körningen om man exempelvis kör tillsammans med sina kompisar. Med våra säkerhetsvästar är det enkelt att vara synlig då de uppfyller kraven som den amerikanska militären har ställt på säkerhets- och reflexvästar. Det är också viktigt med en god passform, och många av västarna är både anpassningsbara, samt har olika typer av stretchmaterial. På så vis kan man också bära västen över sina vanliga kläder och utrustning.

Glid omkring säkert även i ljusfattiga förhållanden med en reflexväst

Kör du omkring i terrängen är det alltid en fördel att använda en reflexväst eftersom den ökar synbarheten mycket. Det är dessutom ett måste med bra reflexer när den mörkare årstiden är i antågande och du fortfarande vill kunna köra motocross och enduro. En fördel med en ordentlig reflexväst är att om du ramlar av eller vurpar så syns en stor del av din kropp tydligt, vilket kan förhindra att du blir överkörd. I vårt utbud finns reflexvästar i olika utföranden och färger, alla med god synbarhet och reflex. Vill du öka din säkerhet med ett enkelt och billigt skydd när ljusförhållandena sviktar, så är en reflexväst ett givet kort!*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.