0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crosshjälmar för barn & junior

Sida 1 av 1

Crosshjälmar för barn & junior i flera fräcka färger och tillverkade med tanke på säkerhet och komfort. Levereras snabbt och finns till bra priser med prisgaranti. Om man behöver hjälp att hitta rätt hjälm till sitt barn så finns vi här.

Crosshjälmar för unga motocrossförare

Det finns många barn som tycker att detta med cross är roligt och spännande, det är en bra sport som man kan ha som hobby eller satsa på professionellt i framtiden. När barnet ska köra cross är det väldigt viktigt att tänka på säkerhet då det kan gå ganska så vilt till ute på banan. Crosshjälmar är ett nödvändigt skydd för barn som vill ge sig iväg på crossen. Barnet kan själv välja en färg som passar och föräldern får sedan kontrollera att den innehåller alla de skydd som behövs, till exempel finns det en näsbeskyddare som kan tas av vid behov.

Skydda det viktigaste du har

Alla föräldrar vill att barn ska få ha en rolig hobby och att köra cross kan absolut vara en sådan. Samtidigt vill man ju att ens lilla juvel ska ha ordentligt skydd under körningen. En crosshjälm skyddar den viktigaste kroppsdelen för att undvika otäcka skallskador om nu olyckan är framme. Enligt lag i Sverige måste alla ha hjälm när man kör cross och lagen skapades för att höja säkerheten kring alla invånare. Om barnet har en crosshjälm av god kvalité med alla de skydd som behövs kan man som förälder känna sig lite tryggare.

Tänk på att byta ut din crosshjälm efter en krasch

En crosshjälm kan kallas för en engångsartikel, det vill säga om hjälmen utsätts för yttre våld måste den bytas ut. Om man inte gör det så skyddar inte hjälmen lika bra om man skulle krascha igen, då den kan ha skador, även sådana som inte syns. Gå in och titta på Motocross hjälm för barn och välj ut en ny om nu olyckan varit framme. Det finns ett stort utbud av hjälmar och tillsammans med sitt barn kan man hitta något som passar. Det är viktigt att hjälmen sitter stadigt på huvudet, då ger den fullgott skydd.

Vanliga frågor om Crosshjälmar - Barn

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka storlekar på crosshjälmar för barn finns tillgängliga?
Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar på crosshjälmar för barn, från de minsta storlekarna för de yngsta åkarna till större storlekar för äldre barn. För att hitta den perfekta passformen, se vår storleksguide eller kontakta vår kundtjänst för personlig hjälp.
Är barnens crosshjälmar certifierade för säkerhet?
Ja, alla våra barnens crosshjälmar uppfyller strikta säkerhetsstandarder och är certifierade enligt gällande EU-regler. Det är viktigt för oss att erbjuda produkter som inte bara ser bra ut utan också ger maximalt skydd.
Hur vet jag att en crosshjälm för barn passar rätt?
En välpassande crosshjälm ska sitta bekvämt men fast på barnets huvud utan att glida eller trycka. Hjälmen ska sitta rakt på huvudet och kindkuddarna ska vara i kontakt med kinderna. För detaljerad information om passform, se vår storleksguide eller kontakta oss för rådgivning.
Kan jag returnera en crosshjälm för barn om den inte passar?
Absolut, om hjälmen inte passar kan du returnera den inom en viss tidsperiod enligt vår returpolicy. Se till att hjälmen är i sitt ursprungliga skick och att alla etiketter och förpackningar är intakta.
Finns det crosshjälmar för barn med extra ventilation?
Ja, många av våra modeller har avancerade ventilationssystem för att hålla barnet svalt och bekvämt under körning. Specifikationerna för varje hjälm inkluderar information om ventilationsegenskaper.
Hur underhåller jag en crosshjälm för barn för att förlänga dess livslängd?
För att underhålla en crosshjälm bör du rengöra den regelbundet med mild tvål och vatten, undvika starka kemikalier, förvara den i en hjälmväska för att skydda mot repor och undvika att utsätta den för extrem värme eller kyla. Kontrollera också hjälmen regelbundet för skador eller slitage.
Erbjuder ni crosshjälmar för barn i olika färger och mönster?
Ja, vi har ett brett sortiment av crosshjälmar för barn i olika färger och mönster. Det gör det enkelt att hitta en hjälm som passar just ditt barns personliga stil och preferenser.
Är det möjligt att få en crosshjälm för barn med matchande utrustning?
Självklart, vi erbjuder matchande set med crosshjälmar och andra crosskläder för barn, så att de kan ha en sammanhängande och stilfull utrustning när de kör.
Vilka märken av crosshjälmar för barn rekommenderar ni?
Vi rekommenderar etablerade märken som är kända för sin höga kvalitet och säkerhet. I vårt sortiment hittar du märken som erbjuder det senaste inom skydd och komfort för unga åkare.
Finns det crosshjälmar för barn med integrerat solskydd?
Ja, vissa modeller av crosshjälmar för barn kommer med integrerade solskydd eller visir som skyddar mot solens strålar och minskar bländning under körning.