0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crosshjälmar för barn & junior

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Crosshjälmar för barn & junior i flera fräcka färger och tillverkade med tanke på säkerhet och komfort. Levereras snabbt och finns till bra priser med prisgaranti. Om man behöver hjälp att hitta rätt hjälm till sitt barn så finns vi här.

Crosshjälmar för unga motocrossförare

Det finns många barn som tycker att detta med cross är roligt och spännande, det är en bra sport som man kan ha som hobby eller satsa på professionellt i framtiden. När barnet ska köra cross är det väldigt viktigt att tänka på säkerhet då det kan gå ganska så vilt till ute på banan. Crosshjälmar är ett nödvändigt skydd för barn som vill ge sig iväg på crossen. Barnet kan själv välja en färg som passar och föräldern får sedan kontrollera att den innehåller alla de skydd som behövs, till exempel finns det en näsbeskyddare som kan tas av vid behov.

Skydda det viktigaste du har

Alla föräldrar vill att barn ska få ha en rolig hobby och att köra cross kan absolut vara en sådan. Samtidigt vill man ju att ens lilla juvel ska ha ordentligt skydd under körningen. En crosshjälm skyddar den viktigaste kroppsdelen för att undvika otäcka skallskador om nu olyckan är framme. Enligt lag i Sverige måste alla ha hjälm när man kör cross och lagen skapades för att höja säkerheten kring alla invånare. Om barnet har en crosshjälm av god kvalité med alla de skydd som behövs kan man som förälder känna sig lite tryggare.

Tänk på att byta ut din crosshjälm efter en krasch

En crosshjälm kan kallas för en engångsartikel, det vill säga om hjälmen utsätts för yttre våld måste den bytas ut. Om man inte gör det så skyddar inte hjälmen lika bra om man skulle krascha igen, då den kan ha skador, även sådana som inte syns. Gå in och titta på Motocross hjälm för barn och välj ut en ny om nu olyckan varit framme. Det finns ett stort utbud av hjälmar och tillsammans med sitt barn kan man hitta något som passar. Det är viktigt att hjälmen sitter stadigt på huvudet, då ger den fullgott skydd.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.