0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crossfälgar och endurofälgar

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 3

Sida 1 av 3

1 2 3
POPULÄRA KATEGORIER

Hos oss finner du ett flertalet crossfälgar och endurofälgar som passar till de flesta modeller för din cross och enduro. Dessa finns i olika material, storlekar, utseenden och ett flertal varumärken att välja mellan. Självfallet hittar du fälgar av högsta kvalitet och till bra priser med vår prisgaranti. Stort utbud och snabb leverans är en självklarhet!

Välj rätt fälgar till din motocross

Din cross behöver ha bra och kvalitativa fälgar för att hela däcket skall fungera optimalt. Såväl framfälg som bakfälg är nödvändigt att ibland byta på crossen efter slitage. Hos oss finner du cross fälgar som ger din hoj såväl grymt utseende som rätt känsla och stil. Beroende på vilken modell av cross du har samt däcktyp kan det uppstå skillnader i vilken typ av fälgar du behöver. Hos oss finner du ett brett sortiment från olika tillverkare så som Kite, Moose Racing, och Excel. Självfallet finner du även viktiga tillbehör som ekrar, nav och verktygen som behövs för att byta fälgar. Har du frågor eller är osäker kan du självfallet alltid kontakta vår service och support.

Dags att byta fälgbana på din cross/enduro? Vi har delarna

När det är dags att byta fälgbanor på din cross eller enduro har vi de nödvändiga delarna och verktygen du behöver för att utföra ett lyckat byte på egen hand. Hos oss finner du såväl ett gediget utbud av fälgbanor i olika modeller och utföranden samt tillhörande ekrar att montera till fälgbanorna. Hos oss köper du även hjuldistanser, ekernycklar, nipplar och däcklås som underlättar för dig att sköta arbetet med att byta fälgar och fälgbanor själv. För dig som vill styla till fälgarna ytterligare, kan vi erbjuda ekerskins i olika färger för att skapa ett mer unikt utseende på hela däcket.

Vatten och smuts orsakar slitage på hjuldistanserna

För dig som kör mycket i terräng eller på olika utomhusbanor, så orsakar självfallet vatten och smuts en hel del slitage. Detta såväl på hela crossen i sin helhet, men kanske i synnerhet på de delar som ligger närmast vägbanan, det vill säga på däck och fälgar. Här behöver man ofta utföra noggrann däckvård och underhållning av delar för att upprätthålla säkerheten. Slitage på din cross kan orsaka att delar går sönder och behöver bytas ut med jämna mellanrum för att hålla uppe säkerhetsnivån. En del som kan ta rejält med stryk är hjuldistanser. Hjuldistanserna bör du se över och byta ut när de är slitna. Hos oss finner du ett brett utbud till grymt bra priser.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.