0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Stöd och mektillbehör till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Kampanjer
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

För dig som tycker om att meka hemma i garaget kan ett depåstöd vara bra. Vi har ett brett sortiment av stöd och mektillbehör som underlättar ditt arbete. Dessutom till riktigt bra pris och service.

Tänk på arbetsställning när det är dags att serva crossen

När du servar din cross är det viktigt att tänka på arbetsställning för att inte skada kroppen. För att undvika skador är det bra om man har rätt tillbehör. Hos oss hittar du allt du behöver för att arbeta med din cross på egen hand. Vi har bland annat justerbart depåstöd som gör det enkelt för dig att komma åt allt när du meckar. Bra för ryggen är också en mekpall som vi har i ett flertal olika alternativ. Vi har ett brett sortiment av stöd och tillbehör från olika varumärken, dessutom till bra priser.

Olika typer av stöd till din cross/enduro

Det finns olika typer av hjälpmedel till din cross, de som gör det enklare när man mekar och sedan finns de som underlättar när man kör. Ett stöd man kan behöva är ett triangelstöd som är viktigt vid tung last. Stödet hjälper till att öka sidostyvheten på däckens skulderparti, vilket bidrar till att däcken inte slits. Ett hjälpmedel som underlättar körningen är stödhjul, som främst är för nybörjare inom motocross. Stödhjulen monteras under din cross och är till för att lära ut grunderna inom mx körning, där bland annat gasreglering, bromsning och styrning prövas.

Tillbehör som underlättar när det är dags att mecka

För den erfarne mx-entusiasten har vi även tillbehör som saxbord och saxlift. Dessa hjälpmedel underlättar arbetet med din cross rejält och är till för den som mekar dagligen och har ett stort intresse i det. Ett saxbord är en bra investering både för effektiviteten, men också för din kropp. Det är ett mycket pålitligt hjälpmedel och kan användas till mycket. Allt ifrån att vara ett stort arbetsbord till att lyfta en tung vikt. En saxlift är till för att enkelt kunna hissa din cross till den höjd du önskar för att kunna arbeta så bra som möjligt. Vi har dessa exklusiva tillbehör från varumärken som OBRIEN och Bike-Lift.

Vanliga frågor om Stöd

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av stöd finns tillgängliga för motocross och enduro?
Vi erbjuder ett brett sortiment av stöd för motocross och enduro, inklusive centralstöd, sidostöd och lyftstöd som är anpassade för olika modeller och behov.
Hur väljer jag rätt storlek på stödet för min motocross?
För att välja rätt storlek på stödet bör du kontrollera din motorcykels specifikationer och jämföra dem med måtten som anges i produktbeskrivningen för varje stöd.
Är det svårt att montera ett motocrossstöd själv?
Montering av motocrossstöd är generellt enkel och kan utföras själv. Följ medföljande instruktioner eller se våra installationsguider online för hjälp.
Kan jag använda samma stöd för både motocross och enduro?
Många stöd är universella och kan användas för både motocross och enduro, men det är viktigt att kontrollera produktens kompatibilitet med din motorcykelmodell för bästa passform och funktion.
Vad är fördelarna med att använda ett lyftstöd för min crossmotorcykel?
Ett lyftstöd underlättar underhåll och reparationer genom att höja motorcykeln från marken, vilket ger bättre åtkomst till underdelen och minskar belastningen på rygg och knän.
Finns det stöd som är speciellt anpassade för barns motocrosscyklar?
Ja, vi har stöd som är designade för att passa mindre motocrosscyklar för barn, vilket säkerställer att även de yngre förarna kan hantera sina motorcyklar på ett säkert och enkelt sätt.
Hur underhåller jag mitt motocrossstöd för att förlänga dess livslängd?
Regelbunden rengöring och smörjning av rörliga delar samt kontroll av skruvar och muttrar för att säkerställa att de är åtdragna är viktigt för att underhålla ditt motocrossstöd.
Kan jag få hjälp med att välja rätt stöd om jag är osäker?
Absolut, vår kundtjänst står redo att hjälpa dig att välja rätt stöd för din motorcykel. Tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning.
Är det möjligt att få stöd med extra funktioner, som hjul eller verktygsfack?
Ja, vi erbjuder stöd med extra funktioner som hjul för enklare förflyttning och inbyggda verktygsfack för praktisk förvaring av verktyg och tillbehör.
Vad ska jag göra om stödet jag köpt inte passar min motocrosscykel?
Om stödet inte passar din motorcykel, kontakta oss för att diskutera en eventuell retur eller utbyte till en modell som är bättre anpassad för din cykel.