0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Stöd och mektillbehör till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

För dig som tycker om att meka hemma i garaget kan ett depåstöd vara bra. Vi har ett brett sortiment av stöd och mektillbehör som underlättar ditt arbete. Dessutom till riktigt bra pris och service.

Tänk på arbetsställning när det är dags att serva crossen

När du servar din cross är det viktigt att tänka på arbetsställning för att inte skada kroppen. För att undvika skador är det bra om man har rätt tillbehör. Hos oss hittar du allt du behöver för att arbeta med din cross på egen hand. Vi har bland annat justerbart depåstöd som gör det enkelt för dig att komma åt allt när du meckar. Bra för ryggen är också en mekpall som vi har i ett flertal olika alternativ. Vi har ett brett sortiment av stöd och tillbehör från olika varumärken, dessutom till bra priser.

Olika typer av stöd till din cross/enduro

Det finns olika typer av hjälpmedel till din cross, de som gör det enklare när man mekar och sedan finns de som underlättar när man kör. Ett stöd man kan behöva är ett triangelstöd som är viktigt vid tung last. Stödet hjälper till att öka sidostyvheten på däckens skulderparti, vilket bidrar till att däcken inte slits. Ett hjälpmedel som underlättar körningen är stödhjul, som främst är för nybörjare inom motocross. Stödhjulen monteras under din cross och är till för att lära ut grunderna inom mx körning, där bland annat gasreglering, bromsning och styrning prövas.

Tillbehör som underlättar när det är dags att mecka

För den erfarne mx-entusiasten har vi även tillbehör som saxbord och saxlift. Dessa hjälpmedel underlättar arbetet med din cross rejält och är till för den som mekar dagligen och har ett stort intresse i det. Ett saxbord är en bra investering både för effektiviteten, men också för din kropp. Det är ett mycket pålitligt hjälpmedel och kan användas till mycket. Allt ifrån att vara ett stort arbetsbord till att lyfta en tung vikt. En saxlift är till för att enkelt kunna hissa din cross till den höjd du önskar för att kunna arbeta så bra som möjligt. Vi har dessa exklusiva tillbehör från varumärken som OBRIEN och Bike-Lift.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.