logo
0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Pris- garanti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Bromsar & bromsdelar till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 7

Sida 1 av 7

1 2 3 ... 5 6 7
POPULÄRA KATEGORIER

Det är viktigt att man aldrig chansar med bromsar, bromsbelägg och bromsskivor. När man misstänker att dessa behöver bytas bör man göra detta direkt i stället för att chansa och köra crossen ännu mer.

Byt ut bromsbeläggen på din cross/enduro i god tid

Hos oss hittar du allt som du behöver för att ta hand om din cross. Vi hjälper dig att se till att den alltid är i toppskick. Du hittar ett stort sortiment av bromsbelägg och bromsskivor och vi hjälper dig gärna att välja rätt. När du vänder dig till oss kan du dessutom avnjuta snabb leverans. Även om det ofta är gasen man vill trycka på när man kör cross är bromsarna viktiga för att du ska få precision på banan och dessutom för att du lättare ska undvika olyckor.

Bra bromsar ökar säkerheten på banan

Inom motocross är säkerheten viktig och som förare bör man se till att satsa på ett nytt bromskit emellanåt. Bromsarna slits mycket hårt på banan vilket gör att de behöver bytas regelbundet för att fortsätta ha ett stadigt grepp och inte svika föraren när det gäller. Om du värderar säkerhet bör du därför beställa ett nytt bromskit så fort du märker att bromsarna inte har ett lika stadigt grepp som tidigare och att bromssträckan har blivit längre. Det finns många olika bromsar att välja mellan i sortimentet på vår hemsida.

Viktigt att ha rätt längd på dina bromsslangar

När du tävlar i cross är det dessutom extra viktigt att du har rätt längd på din bromsslang. Detta är alltid viktigt när du kör motocross men en bromsslang som är för lång eller för kort kan rent av bli farlig ute på banan. Som tur är finns det mätanvisningar som gör det enkelt att välja rätt slang och vi hjälper dig gärna om du är osäker. Om du mot förmodan skulle beställa fel bromsslang kommer du att kunna byta den hos oss utan att det kostar extra för dig.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.