0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crossleksaker från välkända varumärken

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Har du små blivande motocrossförare i din familj eller vänskapskrets? Eller vill du bara samla på fina mx-exemplar i miniatyr? Hos oss på Motoaction hittar du inte bara tillbehör och delar till verkliga crossar, utan vi har också motocross leksaker från välkända varumärken i vårt sortiment.

Leksaker till framtida crossförare

För att se till så att intresset för crossar och körning kommer tidigt i åren kan du ge bort roliga och snygga leksaks crossar i varierande märken, modeller och färger. Barnen kommer garanterat att älska dessa! Vi har leksaksfordon både i metall och plast, och de håller en hög kvalité till ett bra pris på marknaden. Vi har dessutom alltid snabba leveranser, så att du snabbt kan få hem leksaken i tid inför det stundande födelsedagskalaset. Det finns leksaker som kommer med olika sorters stöd, depåmattor och övriga tillbehör, som till exempel exklusiva racinglastbilar.

Köp leksaksversionen av din motocross

De här leksakscrossarna är så verklighetstrogna, har många detaljer och är tillverkade i sådan hög kvalitet att leksakerna inte bara passar till barn, utan även vuxna med mx-intresse uppskattar att få dessa miniatyrer i present. Kanske vill du själv köpa en leksaks cross som ser ut som just din egna hoj? De här leksakerna är fina samlarobjekt och du kanske till och med vill utöka din samling allt eftersom tiden går? Leksakerna finns i olika prisklasser och kommer mestadels från varumärket NewRay som tillverkar miniatyrer av bland annat Kawasaki, Yamaha, Suzuki och KTM.

Officiellt licensierade modeller av hög kvalité

De här leksakerna fungerar som sagt även som samlarobjekt, och detta särskilt eftersom de är officiellt licenserade modeller av bland annat KTM och Yamaha. Det här betyder alltså att leksakerna är äkta, och godkända och har därför en högre kvalitet samt ett högre samlarvärde. Vi har cross leksaker i alla färger, så du kan alltid hitta din eller ditt barns favoritfärg. Vad sägs om en gul, grön eller en blå hoj? Fordonen är dessutom utrustade med coola delar som snygga dekaler, märken och andra verklighetstrogna detaljer. Många av fordonen har dessutom riktig fjädring och kan svänga med framhjulen!

Vanliga frågor om Leksaker

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av leksaker kan jag hitta i kategorin crossdelar?
I kategorin crossdelar hittar du en mängd olika leksaker som är inspirerade av motocross och motorcyklar. Det inkluderar miniatyrmodeller av crossmotorcyklar, leksakshjälmar och andra tillbehör som passar för barn som är intresserade av motorcykelsport.
Är leksakerna i crossdelar-sektionen lämpliga för barn i alla åldrar?
Leksakerna är främst anpassade för barn över tre år. Det är viktigt att läsa produktbeskrivningen för varje enskild leksak för att se åldersrekommendationer och säkerhetsinformation.
Kan jag hitta leksaker som är kopior av riktiga crossmotorcyklar?
Ja, vi erbjuder detaljerade repliker av crossmotorcyklar som är perfekta för samlare eller som leksaker för barn som drömmer om att bli motocrossförare.
Finns det några leksaker i crossdelar-sektionen som kan användas utomhus?
Absolut, många av våra leksaksmotorcyklar och tillbehör är designade för att hålla för lek utomhus och kan användas i olika terränger.
Är det möjligt att köpa reservdelar till leksaksmotorcyklarna?
För närvarande erbjuder vi inte reservdelar till leksaksmotorcyklarna, men våra produkter är av hög kvalitet och designade för att hålla länge.
Hur tar jag hand om mina leksaksmotorcyklar för att de ska hålla längre?
För att dina leksaksmotorcyklar ska hålla längre bör du rengöra dem regelbundet med en fuktig trasa, undvika att lämna dem i direkt solljus för länge och förvara dem på en torr plats när de inte används.
Kan jag beställa leksaker från crossdelar-sektionen som gåvor?
Ja, det går utmärkt att beställa leksaker som gåvor. Vi erbjuder även presentförpackning som ett tillval vid utcheckningen.
Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga för köp av leksaker i crossdelar-sektionen?
Vi erbjuder flera betalningsalternativ, inklusive kreditkort, faktura och delbetalning, för att göra ditt köp så smidigt som möjligt.
Hur snabbt kan jag förvänta mig leverans av leksaker från crossdelar-sektionen?
Leveranstiden varierar beroende på produktens tillgänglighet och vald leveransmetod. Normalt skickas varor inom 1-3 arbetsdagar från det att beställningen är gjord.
Erbjuder ni någon form av kundtjänst om jag har frågor om leksakerna?
Ja, vår kundtjänst står till förfogande för att svara på dina frågor. Du kan kontakta oss via e-post eller telefon för personlig service.