0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crossleksaker från välkända varumärken

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 2

Sida 1 av 2

1 2
POPULÄRA KATEGORIER

Har du små blivande motocrossförare i din familj eller vänskapskrets? Eller vill du bara samla på fina mx-exemplar i miniatyr? Hos oss på Motoaction hittar du inte bara tillbehör och delar till verkliga crossar, utan vi har också motocross leksaker från välkända varumärken i vårt sortiment.

Leksaker till framtida crossförare

För att se till så att intresset för crossar och körning kommer tidigt i åren kan du ge bort roliga och snygga leksaks crossar i varierande märken, modeller och färger. Barnen kommer garanterat att älska dessa! Vi har leksaksfordon både i metall och plast, och de håller en hög kvalité till ett bra pris på marknaden. Vi har dessutom alltid snabba leveranser, så att du snabbt kan få hem leksaken i tid inför det stundande födelsedagskalaset. Det finns leksaker som kommer med olika sorters stöd, depåmattor och övriga tillbehör, som till exempel exklusiva racinglastbilar.

Köp leksaksversionen av din motocross

De här leksakscrossarna är så verklighetstrogna, har många detaljer och är tillverkade i sådan hög kvalitet att leksakerna inte bara passar till barn, utan även vuxna med mx-intresse uppskattar att få dessa miniatyrer i present. Kanske vill du själv köpa en leksaks cross som ser ut som just din egna hoj? De här leksakerna är fina samlarobjekt och du kanske till och med vill utöka din samling allt eftersom tiden går? Leksakerna finns i olika prisklasser och kommer mestadels från varumärket NewRay som tillverkar miniatyrer av bland annat Kawasaki, Yamaha, Suzuki och KTM.

Officiellt licensierade modeller av hög kvalité

De här leksakerna fungerar som sagt även som samlarobjekt, och detta särskilt eftersom de är officiellt licenserade modeller av bland annat KTM och Yamaha. Det här betyder alltså att leksakerna är äkta, och godkända och har därför en högre kvalitet samt ett högre samlarvärde. Vi har cross leksaker i alla färger, så du kan alltid hitta din eller ditt barns favoritfärg. Vad sägs om en gul, grön eller en blå hoj? Fordonen är dessutom utrustade med coola delar som snygga dekaler, märken och andra verklighetstrogna detaljer. Många av fordonen har dessutom riktig fjädring och kan svänga med framhjulen!*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.