0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Bultar och skruvar till motocross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Här har vi på Motoaction samlat allt du behöver när det gäller mx bultar och skruvar. Vårt sortiment innehåller allt från drevbultar till plastskruvar, bult till bromsskivor och kompletta skruvsatser. Allt från kända varumärken med hög kvalitet, och vi erbjuder snabb leverans så att du snabbt kan komma igång med din mx-service!

Bultar till bromsskivor och drev för motocross

I vårt sortiment finns alla typer av bult och skruv som du kan behöva till din mx eller enduro. Vi har bland annat bultar till bromsskivor och olika typer av drevbultar. Det är enkelt att hitta vilka bultar och skruvar du ska köpa, då det bara är att fylla i ditt fordons tillverkare, årsmodell samt modell i listan på sidan. Känner du dig ändå osäker eller har övriga frågor så kan vår duktiga kundtjänst bistå dig med hjälp. Kontakt med kundtjänst får du genom länken högst upp på vår hemsida.

Spända och fräscha skruvar bidrar till en säkrare körning

Det är viktigt att se till att alla skruvar och bultar sitter ordentligt, särskilt om du har bytt ut någon del på crossen. Skruvar man fast för löst kan det lätt ske en olycka när någonting lossnar eller slutar att fungera, och det kan också hända att crossens olika delar arbetar ojämnt om något inte sitter som det ska. Vi har bland annat skruvsatser m6 till motocross, och dessa innehåller kring 150 skruvar i olika storlek. Du hittar bland annat skruvar mellan M6x12 mm och M6x35 mm i skruvsatserna. Vi erbjuder också mindre förpackningar med skruvar och bultar.

Se över ditt skruvsortiment och slipp onödiga avbrott

Det händer ganska ofta att man behöver byta ut delar och skruvar på sin mx, och det kan vara bra att ha ett kit hemma med de vanligaste delarna, skruvarna och bultarna som går sönder eller behövs bytas ut. Ser du till att alltid ha ett litet lager hemma kan du snabbt reparera det som behövs och ge dig ut och köra igen, utan att behöva vänta på leveranser eller åka till någon affär! I Motoactions sortiment finns exempelvis monteringsskruvar plastkit av god kvalitet och skulle du även behöva en komplett skruvsats så har vi det också. Bland de varumärken vi har produkter ifrån hittar du Holeshot, TRW, CYCRA, Moose Racing, UFO och Moto Master samt många fler.

Vanliga frågor om Bultar Och Skruvar

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av bultar och skruvar är bäst för motocross?
För motocross är det viktigt att välja bultar och skruvar som är tillverkade av högkvalitativa material som rostfritt stål eller titan för att motstå de tuffa förhållandena och korrosion. Det är också viktigt att de har rätt storlek och tråd för att passa specifikt till din motorcykelmodell.
Hur vet jag vilken storlek på bultar och skruvar jag behöver till min cross?
Storleken på bultar och skruvar som behövs kan variera beroende på vilken del av motorcykeln de ska användas till. Det är bäst att konsultera din motorcykels servicehandbok för specifikationer eller mäta de befintliga bultarna och skruvarna. Alternativt kan du söka efter specifika delar för din motorcykelmodell online.
Kan jag återanvända bultar och skruvar när jag byter delar på min motocross?
Det är möjligt att återanvända bultar och skruvar om de inte är skadade eller slitna. Dock rekommenderas det att byta ut dem vid större reparationer eller om de visar tecken på korrosion eller slitage för att säkerställa att din motocross är säker att köra.
Finns det någon skillnad på bultar och skruvar för motocross jämfört med vanliga motorcyklar?
Ja, bultar och skruvar för motocross är ofta designade för att tåla mer vibrationer och stötar än de som används på vanliga motorcyklar. De kan också ha speciella beläggningar eller vara tillverkade av material som är mer korrosionsbeständiga.
Hur ofta bör jag kontrollera och dra åt bultar och skruvar på min motocross?
Det är viktigt att regelbundet kontrollera och dra åt bultar och skruvar på din motocross, särskilt efter varje körning i tuff terräng. Se till att följa tillverkarens rekommendationer för åtdragningsmoment för att undvika skador på delar eller gängor.
Vad gör jag om en bult eller skruv har fastnat och inte går att lossa?
Om en bult eller skruv har fastnat kan du prova att använda en rostlösare eller penetrerande olja för att lösa upp rost och smuts. Låt det verka en stund innan du försöker lossa den igen. Om det inte fungerar kan du behöva värma upp bulten eller skruven försiktigt eller använda en bult- eller skruvutdragare.
Är det viktigt att använda låsskivor eller låsmuttrar på bultar och skruvar för motocross?
Ja, det är mycket viktigt att använda låsskivor eller låsmuttrar på bultar och skruvar för motocross för att förhindra att de lossnar på grund av vibrationer under körning. Detta bidrar till ökad säkerhet och minskar risken för mekaniska fel.
Kan jag köpa bultar och skruvar för motocross i lösvikt eller måste jag köpa specifika kit?
Det är möjligt att köpa bultar och skruvar i lösvikt, men det kan vara mer praktiskt att köpa specifika kit som är anpassade för din motorcykelmodell. Dessa kit innehåller ofta ett urval av de vanligaste storlekarna och typerna som behövs för olika delar av motorcykeln.