0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Bultar och skruvar till motocross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Här har vi på Motoaction samlat allt du behöver när det gäller mx bultar och skruvar. Vårt sortiment innehåller allt från drevbultar till plastskruvar, bult till bromsskivor och kompletta skruvsatser. Allt från kända varumärken med hög kvalitet, och vi erbjuder snabb leverans så att du snabbt kan komma igång med din mx-service!

Bultar till bromsskivor och drev för motocross

I vårt sortiment finns alla typer av bult och skruv som du kan behöva till din mx eller enduro. Vi har bland annat bultar till bromsskivor och olika typer av drevbultar. Det är enkelt att hitta vilka bultar och skruvar du ska köpa, då det bara är att fylla i ditt fordons tillverkare, årsmodell samt modell i listan på sidan. Känner du dig ändå osäker eller har övriga frågor så kan vår duktiga kundtjänst bistå dig med hjälp. Kontakt med kundtjänst får du genom länken högst upp på vår hemsida.

Spända och fräscha skruvar bidrar till en säkrare körning

Det är viktigt att se till att alla skruvar och bultar sitter ordentligt, särskilt om du har bytt ut någon del på crossen. Skruvar man fast för löst kan det lätt ske en olycka när någonting lossnar eller slutar att fungera, och det kan också hända att crossens olika delar arbetar ojämnt om något inte sitter som det ska. Vi har bland annat skruvsatser m6 till motocross, och dessa innehåller kring 150 skruvar i olika storlek. Du hittar bland annat skruvar mellan M6x12 mm och M6x35 mm i skruvsatserna. Vi erbjuder också mindre förpackningar med skruvar och bultar.

Se över ditt skruvsortiment och slipp onödiga avbrott

Det händer ganska ofta att man behöver byta ut delar och skruvar på sin mx, och det kan vara bra att ha ett kit hemma med de vanligaste delarna, skruvarna och bultarna som går sönder eller behövs bytas ut. Ser du till att alltid ha ett litet lager hemma kan du snabbt reparera det som behövs och ge dig ut och köra igen, utan att behöva vänta på leveranser eller åka till någon affär! I Motoactions sortiment finns exempelvis monteringsskruvar plastkit av god kvalitet och skulle du även behöva en komplett skruvsats så har vi det också. Bland de varumärken vi har produkter ifrån hittar du Holeshot, TRW, CYCRA, Moose Racing, UFO och Moto Master samt många fler.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.