0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Kylning till cross & enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 2

Sida 1 av 2

1 2
POPULÄRA KATEGORIER

För att kunna köra tryggt samt minska risken för att motorn på din cross ska skära sig är det viktigt att ha kontroll på din kylare. Hos oss finns allt du behöver till bra priser och med snabb leverans. Med produkter för kylning från bland annat KSX, Twinair och Holeshot får du välkända märken med bra kvalitet.

Att byta kylare är kostsamt, investera i ett kylarskydd

För att kunna reducera skaderisken på din cross är det viktigt att ta till nödvändiga åtgärder. Med ett kylarskydd som du sätter runt kylaren minimeras skador då det skyddar från yttre påverkning som till exempel stenar eller grenar. Med en perfekt passform för de flesta modellerna och ett rimligt pris är det en billig försäkring på din cross. Att köra i skog eller på bana är en spännande sport men innebär också en stor risk då det kommer till skador på din MX. En smart idé är att planera för detta innan det blir en incident.

Trasig kylare? Vi har ersättningkylare till din cross/enduro

Om du trots allt har råkat köra sönder din kylare finns det en smidig lösning på problemet. Med en enkel montering går det att byta ut den gamla kylaren mot en helt ny modell. Eftersom det inte är så svårt att montera denna går det lika bra för nybörjare som för dig som är mer erfaren. Hos oss får du självklart fråga efter hjälp med att hitta rätt modell eller råd gällande våra produkter när du behöver. Efter en enkel montering av din nya kylare kan du köra rätt ut på banan igen.

Se över dina kylarslangar och undvik läckage

När du kör på bana eller i skogen med din cross är det viktigt att kontrollera de olika delarna ofta för att hålla koll på slitage. Med hård körning är det vanligt att kylarslangar börjar läcka eller att det går hål på dessa. Med förstärkta kylarslangar i silikon är det möjligt att minska slitaget till stor del då dessa är både tåliga och har lång livslängd. Om du behöver byta dessa är det en enkel procedur med få moment för att få den nya slangen på plats. Just kylarslangar kan också vara bra att ha i förrådet hemma för att slippa tänka på det till nästa gång.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.