0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Belysning för enduro & motocross

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Här finns olika slags belysning till din enduro eller cross av god kvalité och till riktigt bra priser. Det finns till exempel framlampor som inkluderar blinkers och det erbjuds reservdelar med snabb leverans.

Tips vid montering av belysning på cross

Att ha bra belysning på sin Cross är väldigt viktigt om du planerar att köra när ljusförhållanden inte är optimala. Montering av framlampa, baklampa och andra tillbehör är enkelt och det kan du fixa själv. Fundera först över hur mycket ström du vill ha, det vanligaste är spänning på 12 volt och 35 watt. Se till att din cross har elkapacitet för detta. Framlampan sätter du dit med så kallade straps i gummi, hur enkelt som helst. Du styr sen belysningen från styret på crossen. Det är också viktigt att det finns en baklampa med bromsljus. Se till att den fungerar annars kanske kontakten måste bytas ut.

Säkrare körning i skogen även i mörker

För dig som gillar att köra i mörkret gäller det att ha bra enduro belysning. En endurolampa köper du hos oss och du får samtidigt råd och tips kring detta. Du bör ha en lampa i fram för att du ska se ordentligt när du kör. I skogen kan det vara knepigt att köra i mörkret med tvära svängar och backar. En lampa i bak är minst lika viktigt så att du syns ordentligt om en annan enduro kommer bakom dig. Det finns även belysning som du kan sätta på hjälmen och de brukar ge riktigt bra sikt.

Olika typer av belysning för cross/enduro

Det finns en mängd olika lampor för din cross eller enduro. Universal framlampa ger ett bra ljus och finns till ett lågt pris. Du kan även skaffa en lampa i fram med blinkers, speciellt om du ska köra där det finns annan trafik. En lampa i led enduro ger ett extra coolt och starkt sken och så håller det längre då det inte drar så mycket ström. Det finns även baklampor med led ljus som lyser bakom rött glas. Du kan sätta dit en extra skärm i bak med inbyggd belysning vilket ger enduron ett snyggare utseende.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.