0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Lås och säkerhet för din cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Här finner du som mx-entusiast reservdelar och tillbehör till din cross och enduro. Det finns bland annat kategorier för crosskläder, verktyg, däck och mycket mer. Vi har även en kategori för lås och säkerhet, där bland annat crosslås finns. Här erbjuds inget annat än bra kvalitét, snabb leverans och bra priser.

Skydda din cross/enduro från stöld

Titta igenom vårt sortiment och upptäck den bästa säkerheten för din cross för att undvika stöldrisken. Hos oss finns olika crosslås och stöldskydd av mycket bra kvalitét. Vi har ett bredd utbud att välja mellan från kända tillverkare som Oxford och Kryptonite. Vi har lås och säkerhet till alla delar. Du hittar bland annat skivbromslås med larm för att ett försök till stöld ska upptäckas så fort som möjligt. Tänk på att alltid skydda din motocross och kom ihåg att den inte är säker någonstans om den inte är skyddad.

Ge tjuvarna en match, välj ett rejält lås och kedja

Att bli av med sin cross är förmodligen alla motocrossåkares största mardröm. Välj rejäla lås och kedjor för att undvika stöld av din cross, men också för att om en olycka någon gång skulle ske är det nödvändigt att ha två godkända lås på för att ta del av ett fullt försäkringskydd. Med ett lås och kedja tillverkat av härdat stål och som är anti- borr skyddat blir det en tuff match för tjuvarna som försöker komma åt din cross. Välj smart och slipp riskerna och försök alltid i den mån det går att låsa fast den i fasta föremål.

Lås från kända tillverkare i flera olika prisklasser

Hos oss erbjuds låspaket för bästa möjliga skydd av din motocross. Vi säljer skydd från flera kända tillverkare, bland annat Luma, Oxford och Kryptonite. Vi har lås för din cross i flera olika prisklasser som passar alla olika kunder. Dem är av hög kvalitét och kommer att hänga med dig i många år framöver. Är det något du undrar över är det bara att vända dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig, ingen fråga är dum. Välkommen att handla hos oss och slipp problem med tjuvar som vill åt din cross.

Vanliga frågor om Lås och Säkerhet

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av lås är bäst för att säkra min motocross?
För att säkra din motocross är det rekommenderat att använda ett godkänt kedjelås eller ett U-lås som är svåra att forcera. Det är även klokt att kombinera olika låstyper för ökad säkerhet.
Hur kan jag förhindra stöld av mina crossdelar?
För att förhindra stöld av crossdelar bör du alltid låsa fast din motocross när den inte används, förvara den i ett låst utrymme och använda märkning eller graverade identifikationsnummer på delarna.
Är det värt att investera i ett larm för min motocross?
Ja, ett larm kan avskräcka tjuvar och ge dig en varning om någon försöker stjäla din motocross. Det är en bra investering för extra säkerhet och sinnesro.
Kan jag använda samma lås för min motocross som jag använder för min vanliga cykel?
Motocross kräver oftast starkare och mer robusta lås än vanliga cyklar på grund av deras högre värde och stöldrisken. Det är bäst att välja ett lås som är speciellt framtaget för motocross och motorcyklar.
Finns det GPS-spårningssystem för motocross och är de effektiva?
Ja, det finns GPS-spårningssystem som är speciellt utformade för motocross och motorcyklar. De är mycket effektiva för att hålla koll på din motocross och kan hjälpa till att återfinna den vid en eventuell stöld.
Hur ofta bör jag kontrollera och underhålla låsen till min motocross?
Det är viktigt att regelbundet kontrollera och underhålla dina lås för att säkerställa att de fungerar korrekt. Se till att rengöra och smörja låsen enligt tillverkarens anvisningar för att förlänga deras livslängd och effektivitet.
Vad ska jag göra om jag tappar bort nycklarna till mitt motocrosslås?
Om du tappar bort nycklarna till ditt motocrosslås bör du kontakta tillverkaren eller en låssmed för att få hjälp med att antingen få en ny nyckel eller ta bort låset. Ha alltid en reservnyckel på en säker plats.
Är det möjligt att få ett lås som fungerar med samma nyckel för flera motocrossar?
Ja, vissa tillverkare erbjuder låssystem där du kan beställa flera lås som kan öppnas med samma nyckel, vilket är praktiskt om du äger flera motocrossar.