0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Hasplåtar till cross & enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 1
POPULÄRA KATEGORIER

Behöver du en ny hasplåt till din motocross? Vi har ett brett utbud från kända varumärken till mycket bra priser. Vi erbjuder en gedigen kundservice och snabb leverans - dessutom en låg prisgaranti. Hos oss handlar du tryggt och säkert!

Skydda din cross/enduro från motorskador

En hasplåt skyddar ramen och kåpan på din cross eller enduro, men även vattenpumpen och motorkåporna som sitter på sidan skyddas. Eftersom att hasplåten som finns i olika material är utformad med en hög front håller den även leran och grus borta från motorn, vilket skyddar mot motorskador och håller motorn i skick. Därför är det viktigt att byta ut den i god tid för att motorn inte ska ta skada. Det är ett enkelt byte med rätt kunskap och verktyg. Allt du behöver inför bytet hittar du hos oss.

Kontrollera hasplåten och byt ut omgående om den är skadad

Eftersom att motorskador är något man vill undvika är det viktigt att kontrollera sin hasplåt regelbundet och byta ut den så fort den är skadad, vilket oftast märks av på grund av vibrerande och skramlande. Hasplåten är ett viktigt motorskydd och därför har vi enbart alternativ i hög kvalité från kända leverantörer. Vi har ett stort utbud i olika prisklasser. Behöver du hjälp att hitta rätt verktyg till din cross? I så fall har vi en erfaren kundservice som gärna svarar på frågor och guidar dig genom bytet. Välkommen att handla hos oss!

Hasplåtar i olika material från kända tillverkare

Vi har hasplåtar som är producerat i plast och aluminium från kända leverantörer. Fördelarna med plast är att de inte ""hugger"" lika mycket mot underlaget och att det är lättare att hålla rent från smuts - dessutom säljs de oftast till ett lägre pris. Om de är tillverkade av aluminium är de oftast exklusivare, då de är något starkare. En variant vi har är från varumärket Moose Racing. Den hasplåten har en klar eloxering för ett elegant och bra korrosionsskydd. Den har dessutom en slät undersida, vilket bidrar till att sten och grus inte fastnar när man kör i skogen. Vi har varumärken som Moose Racing, Cycra, Devo och Holeshot.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.