0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Växelspak till cross & enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 1
POPULÄRA KATEGORIER

Växelspak för mx finns till bra priser och för att hitta rätt kan du få bra hjälp och service av vår kundsupport. Vi har växelspakar i tåligt material och av god kvalité.

Byt till en växelspak som är starkare än originalet

En växelspak till din cross tillverkad av aluminium gör den lätt att hantera. Växelspaken har en räfflad fällbar växelpinne som gör det enklare att växla. Istället för nitar är spets och spak monterade med bult. Hos oss finns också stålspakar som är otroligt tåliga mot stötar och klarar att böjas utan att brytas av. Växelspaken är greppvänlig och har härdade splines som är stabila. Vi har samma växelspakar som proffsen använder, Pro Circuit används av bland annat Kawasaki Race Team. Den är tillverkad av aluminium och är hårdanodiserad vilket gör den starkare.

Smidigare växling med en snabbväxlare

En elektronisk snabbväxlare gör att du enkelt kan växla upp eller ner genom att använda knappar som är stora och anpassade för handskbeklädda fingrar. Kopplingen behöver då bara användas vid start och stopp. Den kan monteras på cross och enduro som har en handkoppling och fotdriven växlare och den behöver ett batteri. Alla knappar är vattentäta och överdragna med en ytfinish. Snabbväxlaren kan du enkelt installera själv på din cross, du får med alla delar som behövs för montering samt en instruktion med pedagogiska bilder. Den kommer att underlätta din körning och du kan koncentrera dig på att vinna.

Brett sortiment av snygga växelspakar från kända tillverkare

Vi har ett stort utbud av växelspakar och du kommer att ha samma utrustning som proffsen. Scar har utvecklat en riktigt stark växelspak som är gjord av anodiserad aluminium, spetsen är CNC-bearbetad och spaken har ett bra grepp. Från Moose Racing finns växelspakar både i aluminium och i stål. Deras värsting är ""Hammerhead"" som är bland de bästa på marknaden. Den är tillverkad i aluminium med flygplansgrad 6061 och har en matt finish som är anodiserad. Spetsarna finns i olika färger beroende på märke på crossen eller enduron och de har ett UV-skydd för att bevara färgen.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.