0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crossdäck och Endurodäck

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 5

Sida 1 av 5

1 2 3 4 5
POPULÄRA KATEGORIER

Crossdäck och endurodäck av riktigt hög kvalité till bra priser. Öppet köp gäller i 90 dagar för att du ska kunna känna dig riktigt nöjd med affären. Snabb leverans och fri retur vid storleksbyten.

Tänk på underlaget när du väljer cross- och endurodäck

Innan du köper cross däck ska du fundera på vilket underlag du brukar köra på, du vill ju att däcken får en bra friktion mot vägen så du kan få full prestanda på din körning. Ett riktigt bra däck kan leda till en seger i nästa tävling. Ta gärna hjälp av vår kundsupport när du ska välja däck. Våra däck har en extra hållbar gummiblandning som står emot slitningar även när du kör för fullt på hårda underlag och däcken klarar höga hastigheter. Dubbarna på däcken ger ett bra grepp på alla underlag.

Rätt däcktryck ger bättre grepp på banan

Att ha rätt tryck i sina motocross däck är viktigt för att få ett bra grepp när man kör. Kontrollera däcktrycket innan du åker iväg, det ökar din körkomfort och säkerhet. Vilket tryck man ska ha i däcken beror på vilket underlag man kör på. På ett mjukt underlag ska man ha ett lägre tryck och om man kör i skogen ska trycket vara högre. Vid körning på asfalt bör du ha ett tryck på kring 2 kilo för bra stabilitet. En del väljer att ha olika tryck i fram och bakdäcken för ett extra bra resultat. Det viktiga är att hitta rätt däcktryck som passar dig och rätt däck för tillfället!

Ladda för vinterkörning med dubbdäck till din cross/enduro.

Det finns dubbdäck enduro och dubbdäck för cross, vilket är ett måste för dig som kör på vintern. Våra däck är dubbade med mycket stark dubb och ett bra lim. Dubbarna är av olika längd för att ge det ultimata greppet och det minskar också slitaget på däcket. tänk på att inte ha för högt däcktryck, det minskar effektiviteten hos dubben. För dig som gillar att köra isracing finns specialgjorda isdäck som ger att bra grepp och förbättrar prestandan i din körning. Dubbarna är av metall och får bara användas på underlag av is.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.