0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Fjädring till cross & enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 3

Sida 1 av 3

1 2 3

Fjädring och stötdämpare får arbeta hårt när du är ute och kör. Hos oss hittar du ett brett sortiment av fjädringar och stötdämpare tillsammans med andra tillbehör till ett bra pris och med snabb leverans.

Byt ut fjädringen för en behagligare och säkrare körning

Du får helt klart en bättre körkomfort om du är noga med att byta crossfjädring och stötdämpare med jämna mellanrum. Så fort du kör i skogen eller på generellt guppiga underlag så slits det på fjädring och stötdämpare. Vi har fjädrar i olika modeller som alla tål hög belastning och är hållbara även vid stark påfrestning. Fjädern är behandlad så att den inte rostar och drar in väta i porerna. Under tillverkningen utsätts fjädern för både värme och kyla för att ge den extra hög kvalitet. Den händige kan absolut montera på dessa själv, så se alltid till att du har fjädring som är i gott skick!

Få en tajtare kurvtagning med en ställbar gaffelkrona

En ställbar gaffelkrona med rätt offset på gaffelbenen optimerar din körning framför allt i kurvorna. Vi hjälper dig gärna att skaffa rätt styrkrona till din cross eller enduro för en full styrprestanda och den är lätt att installera. Gaffelkronan är tillverkad i hållbar CNC-bearbetad flygplansaluminium som ger den en hög kvalitet. Gaffelkronan är stabil och står emot stötar och vibrationer, tack vare det är crossen lättstyrd och man slipper få ont i armarna. På köpet får du en greppvänlig handtagsklämma som är justerbar och CNC-bearbetad med en legering av tridium.

Var rädd om din gaffel

Gaffelben utsätts för smuts, väta, frätningsskador och damm under körning. För att få en längre livslängd på gaffeln och slippa byta packboxar och tätningar kan du skaffa ett gaffelskydd. Det är tillverkat av gummi som är dubbelfodrat med dubbla stygn och har en tät passform vilket gör det mycket hållbart. Sätt skydd på både övre och nedre gaffeldelen. Skydden säljs i par och finns i olika storlekar och färger. Använd samma snygga gaffelskydd som proffsen och välj en cool färg. Med skydden på kan du köra i alla väder och på alla underlag.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.