0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Vajer till cross & enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Behöver du en ny vajer till din cross? Vi har ett brett sortiment från flera olika varumärken. Hos oss finns allt ifrån gasvajer och kopplingsvajer till bromsvajer och hastighetsvajer - dessutom till ett riktigt bra pris.

Byt gasvajer på din cross i tid

Ta inga onödiga risker utan byt vajer i tid om den är sliten. Det är enkelt gjort med rätt redskap och kunskap. Behöver du hjälp att hitta rätt produkt för ditt ändamål så har vi en kundtjänst tillgänglig som gärna svarar på frågor. En gasvajer sitter i motorn på din cross och är kopplad till handtaget som i sin tur fungerar på grund av att de är ihopkopplade. Därför är det viktigt att du har en bra och väl fungerande gasvajer. Hos oss finner du även vajerbeslag i aluminium som har allt som behövs för att koppla in din nya gasvajer.

Byt kopplingsvajer regelbundet för att prestera på topp

Många crossförare väntar med att byta kopplingsvajer tills den går av. Faktum är att innehållet i vajern slits ut långt före det händer och ligger därför direkt mot lindat hölje i stål. Om du vill ha din cross i toppskick krävs det ett regelbundet byte av din kopplingsvajer. Vi har även vajersmörjare som behövs då man före användning behöver smörja kopplingsvajern för att den ska fungera som den ska. Vi har ett brett sortiment av kopplingsvajrar från kända varumärken som Motion Pro, Morse Racing och PROX. Vi har produkter i flera olika prisklasser, alla med mycket god kvalité.

Brett sortiment av vajrar och tillbehör till motocross

Vi har ett stort utbud av vajrar och tillbehör för olika ändamål. Förutom gasvajer och kopplingsvajer har vi även bromsvajer och hastighetsvajer som alla är tillverkade av kablar med mycket hög kvalitét. På en cross har du alltid två stycken bromsvajrar. En som går från styret till frambromsen och en som går från fotfästet till bakbromsen. En vajerjustering sitter vid bromsen på din cross och är till för att justera bromsgreppet när du kör. Hos oss hittar du enbart kvalitativa produkter från kända leverantörer, alltifrån motordelar och avgassystem till kläder och verktyg. Vi lovar snabb leverans och prisgaranti.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.