0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Fotpinnar till motocross & enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Vi har ett brett utbud av fotpinnar för den mx - intresserade och dessutom till mycket bra priser. Vi har fotpinnar från olika leverantörer och i olika färger. Behöver du hjälp att hitta rätt till din motocross finns det en kunnig kundservice tillgänglig som hjälper dig att hitta det du söker.

Tänk på detta när du väljer fotpinnar till din cross/enduro

Om man kör offroad med sin cross är det extra viktigt att tänka på vilka fotpinnar man använder, eftersom att man vid stående körning lägger all sin vikt på fotpinnarna för att styra sin cross. För att inte kana av är det viktigt att stå stabilt med ett bra grepp med foten. Är det främst offroad du ska köra rekommenderas fotpinnar som har stora hål, för att lera inte ska fastna när du kör. Vi har bland annat ett par från varumärket IMS ROLL. För hållbara fotpinnar behövs ett fotpinnskydd som skyddar mot grus och lera, även detta har vi i vårt sortiment.

Fotpinnar med rejäla dubbar ger ett bättre grepp

Fotpinnar finns med olika utseenden och passar till olika användningsområden. Vissa passar bättre att använda om du kör offroad och vissa passar bättre till bankörning. De med rejäla dubbar ger ett bättre fotfäste när du emellanåt står upp och kör din cross och kör du på krokiga banor är detta extra viktigt. Ett bra grepp med foten är viktigt oavsett ändamål, eftersom du får bättre kontroll över fordonet och minskar risken för att glida med foten. Vi har fotpinnar från ett gäng olika varumärken som finns i blandade prisklasser. Du hittar bland annat varumärken som UFO, Moose Racing, SCAR och JAX. Fotpinnar finns i olika färger och väljs utifrån smak och tycke.

Fotpinnar i olika material och snygg design från kända tillverkare

Fotpinnar finns förutom i olika färger även i olika material och från olika varumärken. Vanligt är att man tillverkar fotpinnar i aluminium, titan och rostfritt stål. Vi har bland annat produkter från varumärket Moose Racing som är tillverkade i rostfritt stål. Dessa har en konvex plattform som bidrar till ett riktigt bra grepp när man lutar sig bakåt eller framåt på sin cross. Ett annat alternativ är ett par från varumärket SCAR som är skapade av titan och har något vassare dubbar för ett extra stabilt fotfäste. I vårt sortiment kan du hitta något för alla tillfällen, och med vårt breda utbud av varumärken finns något för alla tycken och smaker.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.