0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Plast och plastdetaljer till MX / Enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Kampanjer

Sida 1 av 3

1 2 3

Plast och plastdetaljer som är av högsta kvalitet finns det gott om hos oss. Till din motocross har vi bra priser på kompletta plastkit samt detaljer som en framskärm, bakskärm, stänkskydd och handskydd för att nämna några. Vi brinner också för motocross och har därför en kunnig kundservice som ger dig snabb och fin respons.

Var rädd om dina händer, montera ett stryktåligt handskydd

Det är mycket viktigt att utrusta sin motocross med rejäla handskydd för en så säker körning som möjligt på banan. Händerna är kanske den viktigaste kroppsdelen som en crossförare har och därför är det viktigt att skydda händerna vid olyckor. Med skadade händer kan man som sagt inte köra och det vill vi hjälpa till att undvika. Våra universala handskydd är snygga och ger därför också din cross ett häftigare intryck. Hos oss hittar du ett fullmatat utbud med handskydd som passar allt då de är universella och tack vare detta har vi något för alla sorters förare.

Ge din cross ett modernare utseende med ett nytt plastkit

Ge din cross ett häftigt utseende med ett nytt plastkit. Vi har garanterat något komplett plastkit eller en framskärm, bakskärm eller annan tänkbar plastdetalj som passar alla crossar. Alla våra plastkit är moderna och därför av högsta kvalitet samt kommer även ge din motocross ett snyggare utseende. Det är viktigt att ha rejäla plastdetaljer på din maskin då de vid en olycka skyddar både crossens delar och också dig själv bättre. Vi har för att nämna några detaljer handskydd, vindskydd, gaffelbensskydd samt skydd till till bromsskivor i alla möjliga härliga färger.

Skydda din cross för att undvika kostsamma reparationer

Hos oss kan du finna effektiva plastdetaljer som skyddar din cross och hjälper dig undvika kostsamma och onödiga reparationer. Våra gaffelbensskydd är av hög kvalitet och är framtagna för att ge crossens gaffel ett extra skydd. Dessa gaffelbensskydd kommer även ge din cross ett coolare utseende. Kedjan är en av de viktigaste delarna på en cross och vi erbjuder därför slitstarka svingskydd som förebygger slitage och därmed skyddar både sving och kedja. Skydda kylaren med våra rejäla och effektiva kylarvingar för att slippa onödiga skador på din maskin. Vi har ett stort utbud och därför någon del som passar alla förare.

Vanliga frågor om Plast

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av plastdelar kan jag hitta för min motocross på motoaction.se?
På mx.se erbjuder vi ett brett sortiment av plastdelar för motocross, inklusive skärmar, sidopaneler, nummerplåtar, luftboxlock, och radiatorhöljen. Alla delar är designade för att passa olika modeller och märken.
Är plastdelarna på mx.se kompatibla med alla motocrossmärken?
Vi har plastdelar som är kompatibla med de flesta populära motocrossmärkena, inklusive Yamaha, Honda, KTM, Suzuki, och Kawasaki. Se till att kontrollera produktbeskrivningen för att försäkra dig om att delen passar din specifika modell.
Kan jag få hjälp med att välja rätt plastdelar till min motocross hos motoaction.se?
Absolut! Vårt kundtjänstteam är experter på motocross och kan hjälpa dig att välja rätt plastdelar för din cykel. Kontakta oss via e-post, telefon eller vår chattfunktion för personlig assistans.
Hur vet jag att plastdelarna från mx.se är av hög kvalitet?
Vi säljer endast plastdelar från välkända tillverkare som använder högkvalitativa material och tillverkningsprocesser. Dessutom erbjuder vi produktrecensioner och betyg från andra kunder för att du ska kunna göra ett informerat köp.
Kan jag returnera plastdelar som jag köpt på mx.se om de inte passar?
Ja, vi har en returpolicy som tillåter dig att returnera oanvända plastdelar inom en viss tidsram. Se till att läsa vår returpolicy noggrant för att förstå villkoren och processen.
Erbjuder mx.se anpassade färger eller dekaler på plastdelarna?
Vi har ett urval av plastdelar i olika färger och med möjlighet att lägga till anpassade dekaler. Detta gör att du kan personifiera din motocross och sticka ut på banan.
Hur lång är leveranstiden för plastdelar beställda från motoaction.se?
Leveranstiden kan variera beroende på lagerstatus och din plats. Vi strävar efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt och du kan alltid se uppskattad leveranstid vid kassan.
Finns det några tips för att underhålla plastdelarna på min motocross från motoaction.se?
För att hålla dina plastdelar i bästa skick, rengör dem regelbundet med milda rengöringsmedel, undvik starka kemikalier, och förvara din motocross på en torr plats när den inte används.
Är det möjligt att beställa plastdelar till äldre motocrossmodeller från motoaction.se?
Vi har ett sortiment av plastdelar som passar även äldre motocrossmodeller. Använd vår sökfunktion för att hitta delar som är kompatibla med din specifika cykelmodell.
Vilka betalningsalternativ accepterar motoaction.se för köp av plastdelar?
Vi accepterar flera betalningsalternativ, inklusive kreditkort, PayPal, och direktbanköverföring. Välj det alternativ som passar dig bäst vid kassan.