0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Crossdekaler och dekalkit - Personliga dekaler med namn och startnummer utan extra kostnad

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Kampanjer

Sida 1 av 4

1 2 3 4

Har din cross fått skador på dekalerna eller behöver lite häftigare dekaler som får den att sticka ut från mängden? Då bör du kolla in alla crossdekaler som finns att köpa hos oss på Motoaction. Du kan skapa dina personliga crossdekaler med startnummer och namn samt ha den printad och levererad i brevlådan inom fem dagar!

Dekalkit till din cross/enduro för tävlingar

Att byta ut sina gamla dekaler kan man egentligen göra när som helst. Anledningarna kan vara att man bara vill göra sin cross fräschare eller inför en tävling. Många väljer att byta ut sina dekaler när de börjar bli gamla och slitna. Beroende på vad man är ute efter för slags dekal så finns det bland annat svingdekaler, gaffelbensdekaler, nummerplåtsdekaler och hela dekalkit att välja mellan. Du kan designa dina egna dekaler för att få din cross mer personlig. Beställer du ett dekalkit får du ett helt kit av häftiga dekaler. Vi har färdiga dekalkit till KTM med flera. Motoaction tillhandahåller även många egna stilrena designer.

Personliga crossdekaler med namn & startnummer beställs utan extra kostnad

Vill du ha crossdekaler du garanterat inte kommer se på andra crossar, kan du skapa personliga dekaler med både namn och startnummer hos oss. Först får du klicka i vilken cross du letar dekaldelar till och sedan kan du välja mellan de olika underkategorierna under dekaler för en snabbare överblick. Är det något du undrar över så finns vår kundservice dit du kan ringa, mejla eller kontakta via Facebook. Vår kundservice går att ringa på vardagar mellan 12:00-17:00. Om du istället mejlar oss på Motoaction får du svar inom 24-48 timmar och inom 48 timmar på Facebook. Skaffa dina personliga dekaler idag. Våra dekaler håller hög kvalité och levereras inom fem arbetsdagar.

Tips vid montering av mx dekaler

Det finns många som har det struligt med att få dekalerna att sitta bra på sin cross/enduro men det är viktigt att inte ha för bråttom vid montering. Innan en ny dekal kan sättas på din cykel måste ytan vara helt ren och inte ha några dekalrester. Sitter det dekalrester på ytan kan du tvätta bort dem med lösningsmedel som gör det enklare att få bort resterna. När dekalen ska sättas dit så är ett tips att börja ta bort remsorna från mitten på dekalens bakpapper och sedan arbeta sig utåt. För bästa resultat rekommenderas rumstemperatur när dekalerna sätts dit. Ta dig en titt bland alla prisvärda cross dekaler samt enduro dekaler till förmånliga priser med säkra betalningar.

 

Vanliga frågor om Dekaler

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Hur applicerar jag dekaler på min MX cykel korrekt?
För att applicera dekaler på din MX cykel, se till att ytan är ren och fri från oljor eller smuts. Värm upp dekalen lätt med en hårtork för att göra den mer formbar. Applicera dekalen försiktigt och använd en rakel eller kreditkort för att släta ut eventuella bubblor eller veck.
Kan jag ta bort dekaler från min MX cykel utan att skada lacken?
Ja, dekaler kan vanligtvis tas bort utan att skada lacken genom att värma upp dem försiktigt med en hårtork eller värmepistol för att mjuka upp limmet, och sedan försiktigt dra av dem. Använd en rengöringsprodukt för att ta bort eventuellt kvarvarande lim.
Är dekaler för MX cyklar vattentäta?
Ja, de flesta dekaler för MX cyklar är tillverkade för att tåla tuffa förhållanden och är vattentäta, vilket gör dem lämpliga för användning i olika väderförhållanden.
Hur länge håller dekaler på en MX cykel?
Livslängden på dekaler för MX cyklar varierar beroende på kvaliteten och hur de tas om hand, men de kan hålla i flera år om de appliceras korrekt och underhålls väl.
Kan jag anpassa dekaler med mitt eget designförslag?
Många tillverkare och återförsäljare erbjuder anpassade dekaler där du kan skicka in ditt eget designförslag eller välja från en mängd förinställda alternativ och anpassa dem med ditt namn, nummer och andra detaljer.
Vilka typer av ytor kan MX dekaler fästa på?
MX dekaler är designade för att fästa på släta, rena ytor som plastkåpor och metall. De är inte lika effektiva på grova eller ojämna ytor.
Kan jag använda en högtryckstvätt på min MX cykel med dekaler?
Ja, du kan använda en högtryckstvätt, men det är viktigt att inte rikta strålen direkt på dekalerna med högt tryck, eftersom detta kan orsaka att kanterna lyfter eller att dekalen skadas.
Vad ska jag göra om en dekal börjar lossna från min MX cykel?
Om en dekal börjar lossna kan du försöka värma upp den och försiktigt trycka tillbaka den på plats. Om det inte fungerar kan det vara dags att ersätta dekalen.
Är det möjligt att skydda dekaler på en MX cykel från att blekna?
För att skydda dina dekaler från att blekna, undvik långvarig exponering för direkt solljus och överväg att använda UV-skyddande spray eller lamineringsprocesser som erbjuds av vissa tillverkare.