0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Motorkåpor till cross & enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 1
POPULÄRA KATEGORIER

Hos oss hittar du allt en crossförare kan tänkas behöva. Vi har motorkåpor till cross och enduro från kända varumärken och dessutom till riktigt bra priser. Vi levererar snabbt och smidigt för att du ska få dina produkter så fort som möjligt.

Hela och täta motorkåpor skyddar din cross/enduro från haveri

Motorkåpor är till för att skydda motorn på din cross från bland annat grus och lera. De finns från olika varumärken, i olika färger och design och väljs utifrån material, tycke och smak. Vi har motorkåpor som är tillverkade av aluminium, vilket betyder att de är väldigt slitstarka och har en lång livslängd. Hos oss finner du enbart produkter av hög kvalitet från kända leverantörer. Behöver du hjälp att hitta rätt produkter till din cross är det bara att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att hitta det du behöver.

Ge din cross ett personligare utseende med nya motorkåpor

Med rätt verktyg är det inte svårt att montera in en ny kåpa till din cross. Vi har kopplingskåpor med olika utseenden och material. Förutom att skydda behövs en kopplingskåpa för att den leder oljan till kopplingen bättre. Hos oss hittar du även en magnetisk oljefilterkåpa som finns från varumärket Moose Racing. Det är ett enkelt arbete att montera in en oljefilterkåpa och det är ett mycket viktigt tillbehör. Slitaget minskar rejält och motorn håller mycket längre än den annars skulle göra, eftersom en oljefilterkåpa reducerar skadliga metallpartiklar som oljefiltret inte klarar av.

Förhindra motorskador med ett motorkåpsskydd

Om man vill hålla sin motor och motorkåpa i toppskick är ett motorkåpsskydd något att införskaffa. Motorskador på din cross förekommer om du kör den mycket och framförallt om du kör den på krokiga vägar bland grus och lera. Därför bör du skydda motorn och din motorkåpa med ett bra extra skydd. Detta kan du hitta hos oss, till ett bra pris och från olika varumärken. Ett motorskåpsskydd skyddar även din motorkåpa från slitage som kan uppstå av stenskott, stövlar och olyckor. Vi har dessutom de verktyg som kan behövas om du mekar med din cross på egen hand.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.